Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 feb 2011 - Anul XVI, nr. 25 (4623)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Naomi Campbell a pozat nud, la 40 de ani, pentru coperta revistei GQ

Top modelul britanic Naomi Campbell a pozat nud, la vârsta de 40 de ani, pentru coperta ediţiei britanice a revistei GQ, informează thesun.co.uk.

Naomi Campbell apare şi într-o altă fotografie - realizată în alb-negru şi inclusă în paginile revistei -, în care poartă doar o bluză albă, foarte scurtă, iar pielea ei este unsă cu ulei.

Într-un interviu care însoţeşte fotografia, Naomi Campbell a vorbit despre frica pe care a resimţit-o în 2010, când a depus mărturie la Haga în procesul intentat fostului dictator liberian Charles Taylor.

"După ce am aflat că el a ucis mii de oameni, bineînţeles că m-am temut pentru viaţa mea şi pentru familia mea", a declarat modelul britanic. Interviul, în care Naomi vorbeşte şi despre lupta ei din trecut cu dependenţa de droguri şi alcool, a fost publicat în numărul din luna martie al ediţiei britanice GQ, care va ajunge la standurile de presă marţi.

Celebrul manechin britanic a declarat în 2010, în timpul mărturiei pe care a depus-o în procesul intentat fostului preşedinte liberian, că a primit câteva diamante brute în noaptea care a urmat unui dineu de caritate, organizat în 1997, în Cape Town, de fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela, la care a fost prezent şi Charles Taylor.

Avocaţii acuzării contau pe mărturia top modelului Naomi Campbell pentru a demonstra faptul că Charles Taylor a minţit atunci când a afirmat că nu s-a aflat niciodată în posesia unor diamante brute.

Charles Taylor, în vârstă de 62 de ani, al cărui proces a început în ianuarie 2008, este acuzat că i-a coordonat din umbră pe rebelii Frontului Revoluţionar Unit (RUF) din Sierra Leone, ţară vecină cu Liberia, furnizându-le arme şi muniţie în schimbul diamantelor.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă, precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta Time Magazine şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Naomi Campbell a pozat nud, la 40 de ani, pentru coperta revistei GQ.
 Vizualizări articol: 627 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Naomi Campbell a pozat nud, la 40 de ani, pentru coperta revistei GQ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei