Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 feb 2011 - Anul XVI, nr. 25 (4623)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Protest

Aproape o sută de social-democraţi suceveni au pichetat sediul PD-L Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Aproape 100 de social democraţi suceveni au pichetat în cursul zilei de ieri sediul PD-L Suceava, în semn de solidaritate cu preşedintele PSD al Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu. Social democraţii au pornit „marşul tăcerii” de la sediul PSD Suceava şi s-au deplasat până în faţa sediului PD-L, unii dintre protestatari având pancarte pe care se puteau citi mesaje precum „Justiţie fără implicarea PD-L”, „Nicolescu nu este un pericol social”, „Stop telejustiţiei”, Jos statul poliţienesc”, „Dreptate şi adevăr?”.

Membrii PSD au pichetat sediul democrat-liberalilor suceveni timp de aproximativ 15 minute, timp în care doar unul dintre reprezentanţii protestatarilor, Petrică Simeria, a scandat de câteva ori „Dreptate şi adevăr”. De precizat că în sediul PD-L Suceava nu se afla nici un membru al acestui partid.

Vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Milici, a precizat că „marşul tăcerii” a fost organizat în semn de nemulţumire faţă de politizarea justiţiei din România.

„Considerăm că domnul Constantin Nicolescu, preşedintele CJ Argeş, a fost arestat abuziv. Suntem aici pentru a da un mesaj de solidaritate faţă de colegul nostru, dar şi pentru a protesta împotriva gravelor ingerinţe pe care PD-L le face în justiţie, încercând în acest fel să intimideze adversarii politici. Considerăm că arestarea domnului Constantin Nicolescu este abuzivă şi credem că dumnealui nu este un pericol social şi foarte uşor putea  fi cercetat şi în libertate”, a declarat Milici.

 

Acuzaţii la adresa medicilor care l-au consultat pe Nicolescu

Mai mult, Ovidiu Milici consideră că şi medicii care l-au consultat pe preşedintele PSD al CJ Argeş sunt membri ai PD-L, acuzându-i pe aceştia că i-au pus un diagnostic greşit.

„Medicii, membri ai PD-L, au pus inclusiv diagnosticul greşit unui membru PSD. Ei speră, Doamne fereşte, că în acest fel, dacă se întâmplă ceva cu el, să nu i se confirme diagnosticul. De aici se naşte şi o întrebare. Oare până unde se mai poate merge în această ţară?”, a completat vicepreşedintele PD-L Suceava.

Ovidiu Milici a mai declarat că nu se aştepta ca democrat-liberalii să fie prezenţi la sediu în ziua în care PSD a anunţat acest „marş al tăcerii”. Milici i-a acuzat pe democrat-liberali că nu mai au curajul să iasă să discute direct cu populaţia.

„Din nefericire, în ultima vreme, PD-L nu mai are curaj să iasă în faţa poporului prin reprezentanţi, în schimb sunt artişti la lucrăturile pe din spate”, a încheiat Ovidiu Milici.

De precizat că nici unul dintre participanţii la această acţiune nu a purtat doliu, chiar dacă, cu o zi înainte, a decedat consilierul judeţean Roman Stecyc, membru marcant al PSD Suceava.

Pichetarea sediului PD-L Suceava a fost o acţiune neautorizată, motiv pentru care social democraţii riscă să fie amendaţi de către Jandarmerie.

Amintim că în data de 27 ianuarie a.c., Tribunalul Argeş a decis arestarea preventivă pentru 29 de zile a preşedintelui CJ Argeş, Nicolescu fiind acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape o sută de social-democraţi suceveni au pichetat sediul PD-L Suceava.
 Vizualizări articol: 765 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Aproape o sută de social-democraţi suceveni au pichetat sediul PD-L Suceava3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 1 feb 2011, 11:18:39
E atât de stupid şi nedrept
E acest jeg portocaliu
Încât nici cu mâinile pe piept
Îngrămădit în sicriu
Nu’i suficient

Dereglarea bi ☭ ră de nesimţire
Ajunsă al apogeu
Ne scoate’n stradă ... ştiţi bine
Dar mai presus de noi e Dumnezeu
Şi nu cred că’I convine

Între cele 2 talere ale justiţiei
E un hău imens , amplificat
De porcării ( aici la noi Fluturisme )
De care suceveanu’ s-a supra-săturat
Carnavalul de la Cairo ar trebui upgradat
2.   Psdi trimis de
( 1 feb 2011, 11:42:26
Va aparati infractorii ,de ce nu lasati ca justitia sa-si faca datoria.Locul vostru este la jilava.
3.   Tipic romanesc trimis de
( 1 feb 2011, 12:30:14
De ce iesiti in strada pentru cineva care a fost corupt? Daca nu ar fi fost corupt nu s-ar fi speriat si nu l-ar fi luat inima, asta e sigur. De ce nu iesim in strada sa cerem reducerea TVA? De ce nu iesim pentru micsorarea preturilor la benzina, la alimente ca deja si-au batut prea tare joc de noi guvernantii si ne afunda in mocirla pana in gat...
4.   Justitie trimis de
( 1 feb 2011, 12:45:55
justitia este cea cea care judeca si da verdicte, nu liderii si membrii PSD., PNL., PC....
de ce se tem toti , din aceste partide, ca PDL.ul in frunte cu presedintele a scormonit musuroiul cu furnici? cui ii este frica si de ce ?
Cum sa iesi in strada si sa aperi pe cineva banuit de coruptie? ce fel de politicieni avem ? pe cine, oare, votam noi?
Lasati justitia sa faca dreptate. Cum este cite unul , putred de bogat, scormonit, cum lesina, moare, gata este de vina presedintele....
Rusine tuturor celor care obstructioneaza justitia.
5.   Curiozitate trimis de
( 1 feb 2011, 12:51:52
Piticania de Iordache de ce nu a fost? Ii e frica ca-l da afara Carcalete?
6.   Proteste trimis de
( 1 feb 2011, 15:34:43
cîinii latră ursul merge

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei