Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 ian 2011 - Anul XVI, nr. 22 (4620)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Heidi Klum va produce o emisiune de lifestyle care va fi difuzată pe internet

Modelul german Heidi Klum şi compania AOL vor produce împreună o emisiune de lifestyle care va fi difuzată pe internet peste câteva luni, informează Reuters.

Modelul german şi reprezentanţii companiei AOL au anunţat, miercuri, că au semnat un parteneriat pentru a crea o emisiune TV originală, ale cărei teme principale vor fi moda, produsele cosmetice, viaţa de familie, artele, relaţiile de cuplu şi normele de lifestyle.

Termenii financiari ai contractului nu au fost dezvăluiţi.

Heidi Klum şi Full Picture Entertainment, compania care produce "Project Runway", vor asigura pentru noua emisiune atât conţinutul video, cât şi articolele, textele şi fotografiile ce vor fi postate pe blogul show-ului. Potrivit anunţului de miercuri, primul episod din noua emisiune va fi difuzat pe internet, peste câteva luni.

Potrivit producătorilor, noul show online va acoperi subiecte diverse, "de la activităţile amuzante din familie şi până la sfaturi despre frumuseţe, pentru a avea o relaţii reuşite, atât acasă, cât şi la locul de muncă".

Heidi Klum, căsătorită cu cântăreţul britanic Seal din 2005, a născut, la începutul lunii octombrie 2009, cel de-al patrulea copil al său, o fetiţă care a primit numele de Lou Samuel. Heidi Klum şi Seal mai au doi copii, Henry şi Johan, şi o cresc împreună pe Leni, fetiţa pe care top modelul o are dintr-o relaţie anterioară, cu Flavio Briatore.

Klum a devenit celebră în anii '90, pentru prezentările de lenjerie intimă şi costume de baie aparţinând companiei Victoria's Secret. Heidi Klum a fost nominalizată şi la premiile Emmy, în calitate de moderatoare a emisiunii "Project Runway". De asemenea, ea s-a situat pe locul al doilea în topul celor mai bogate top modele, realizat de revista Forbes, după ce a câştigat 16 milioane de dolari în anul financiar 2008 - 2009.

AOLeste o companie americană furnizoare de servicii globale de internet, care s-a desprins din grupul Time Warner la sfârşitul anului 2009.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Heidi Klum va produce o emisiune de lifestyle care va fi difuzată pe internet.
 Vizualizări articol: 460 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Heidi Klum va produce o emisiune de lifestyle care va fi difuzată pe internet0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei