Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 ian 2011 - Anul XVI, nr. 22 (4620)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Donald Sutherland a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Actorul canadian Donald Sutherland are, începând de miercuri, propria stea pe renumitul bulevard al celebrităţilor din Hollywood - Walk of Fame -, informează AFP.

În timpul ceremoniei de inaugurare, actorul în vârstă de 75 de ani a glumit cu jurnaliştii prezenţi la eveniment, declarând că o stea pe care este scris numele său valorează mai mult decât o piatră funerară.

"Cel puţin, pot să vin să văd această stea", a declarat actorul canadian. Steaua lui Donald Sutherland este cea de-a 2.430-a de pe Hollywood Walk of Fame.

Fiul actorului, Kiefer Sutherland, interpretul personajului Jack Bauer din serialul de televiziune "24 de ore", i-a trimis tatălui său un mesaj de felicitare.

"Mi-am dorit, din pur egoism, să fiu acolo, pentru a-ţi spune cât sunt de mândru că eşti tatăl meu şi că sunt şi mai mândru de faptul că sunt fiul tău", a declarat Kiefer Sutherland, aflat la New York, într-o scrisoare citită de actorul Colin Farrell.

Cariera lui Donald Sutherland se întinde pe o perioadă de aproape cinci decenii, printre filmele în care a jucat numărându-se "Vremea răzbunării/ A time to kill", "Aurul nebunilor", "Cold Mountain", "Jaf în stil italian/ The Italian Job", "Atac de panică", "Arta războiului", "Hărţuire sexuală/ Disclosure".

A câştigat, printre altele, două premii Globul de Aur, pentru filmele "Citizen X" (1996) - pentru care a fost recompensat şi cu un premiu Emmy, şi "În vreme de război" (2003), şi un premiu Golden Satellite pentru "Fără limite" (1999).

Donald Sutherland, care a jucat şi în celebrul film "JFK" regizat de Oliver Stone, va putea fi văzut în acest an pe afişul filmului "Mecanicul/ The Mechanic", în regia lui Simon West.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donald Sutherland a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.
 Vizualizări articol: 767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Donald Sutherland a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei