Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 dec 2010 - Anul XV, nr. 292 (4583)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Julia Roberts a avut o altercaţie cu un paparazzo care o urmărea

Julia Roberts a avut o altercaţie cu un paparazzo care dorea să o fotografieze pe actriţa americană în timp ce aceasta se plimba prin Los Angeles alături de soţul şi copiii ei, informează radaronline.com.

Incidentul a avut loc luni, când Julia Roberts, în vârstă de 43 de ani, se plimba prin Los Angeles împreună cu soţul ei, Danny Moder, şi cei trei copii ai cuplului - gemenii Hazel Patricia şi Phinnaeus Walter, în vârstă de şase ani, şi Henry Daniel, în vârstă de trei ani.

Deşi Julia Roberts are, de regulă, o relaţie foarte bună cu presa, fiind o prezenţă plăcută pe covorul roşu sau în timpul conferinţelor ocazionate de lansările filmelor în care joacă, actriţa americană adoptă de fiecare dată un comportament extrem de protector atunci când este vorba de copiii ei, declarând în multe ocazii că există anumite reguli care nu trebuie încălcate.

Luni, actriţa americană s-a postat la doar câţiva centimetri în faţa fotoreporterului, i-a adresat câteva cuvinte dure şi i-a cerut să nu-i mai fotografieze familia.

În 2007, Julia Roberts a urmărit un alt paparazzo prin Los Angeles, claxonându-l insistent, până când acesta a fost nevoit să oprească.

Vorbind despre acel incident, actriţa americană a declarat: "I-am spus că o şcoală nu este locul cel mai potrivit pentru un adult care doreşte să facă fotografii. Dacă vrei să fotografiezi o persoană, du-te într-un loc frecventat de adulţi. Du-te la o cafenea, la o băcănie sau la un restaurant. Nu trebuie să mergi la biserică, şcoală sau în alte locuri frecventate de copii!".

În ianuarie 2009, actriţa a avut o confruntare asemănătoare cu un alt fotoreporter, fiind surprinsă de camera acestuia în timp ce îl înjura şi îl certa în termeni foarte duri, acuzându-l că a urmărit-o toată ziua prin oraş. Incidentul a avut loc după ce actriţa americană i-a luat pe cei doi copii mai mari ai ei de la o şcoală din New Mexico.

Julia Roberts, deţinătoare a unui premiu Oscar, care şi-a câştigat celebritatea cu rolul din filmul "Frumuşica/ Pretty Woman", a putut fi văzută în această toamnă în filmul "Mănâncă roagă-te iubeşte/ Eat Pray Love" şi va juca împreună cu Tom Hanks în lungmetrajul "Larry Crowne", ce va fi lansat pe marile ecrane anul viitor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Julia Roberts a avut o altercaţie cu un paparazzo care o urmărea.
 Vizualizări articol: 467 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Julia Roberts a avut o altercaţie cu un paparazzo care o urmărea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei