Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 dec 2010 - Anul XV, nr. 292 (4583)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Debbie Harry, solista trupei Blondie: Am scăpat din mâinile unui criminal în serie

Debbie Harry, solista trupei Blondie, a declarat într-un interviu recent că a fost foarte aproape de a fi ucisă, în anii '70, de criminalul în serie Ted Bundy, informează thesun.co.uk.

Debbie Harry, în prezent în vârstă de 65 de ani, a acceptat să fie condusă spre casă, la începutul anilor '70, de un bărbat pe care nu-l cunoştea, despre care a aflat ulterior că era faimosul criminal în serie Ted Bundy, care a strangulat, ciomăgit şi violat peste 30 de femei între anii 1974 şi 1978.

Debbie Harry a simţit că ceva nu este în regulă în momentul în care a văzut că portierele maşinii în care s-a urcat nu aveau mânere în interior.

"Când am văzut acest lucru, mi s-au ridicat firele de păr de pe ceafă. Geamul era deschis şi am tras de mânerul exterior al portierei. El a încercat să mă oprească, învârtind maşina, dar inerţia m-a ajutat să ies afară din automobil. După aceea, l-am văzut la ştirile de la televizor. Era Ted Bundy", a povestit cântăreaţa.

Ted Bundy a fost executat în Florida, în 1989.

Membrii trupei Blondie au fost pionieri ai punk rock-ului american şi ai scenelor new wave, iar primele două albume ale formaţiei au conţinut puternice elemente din ambele stiluri. Deşi a avut succes în Australia şi Marea Britanie, Blondie a fost privită în SUA ca o trupă underground, până la lansarea albumului "Parallel Lines", în 1978. După şase albume de studio, care au inclus stiluri diverse, precum new wave, disco, pop şi raggae, şi peste 60 de milioane de discuri vândute, trupa Blondie s-a destrămat, în 1982.

Grupul s-a reunit în 1997 şi a fost primit cu succes de public, iar în 1999 a ajuns pe primul loc în topurile muzicale britanice, cu hitul "Maria".

În 2006, membrii trupei au fost incluşi în Rock 'n' Roll Hall of Fame.

Blondie va lansa un nou album de studio în 2011, intitulat "Panic of Girls", după o pauză de opt ani, trupa americană urmând să susţină şi un turneu mondial de promovare a acestui material discografic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Debbie Harry, solista trupei Blondie: Am scăpat din mâinile unui criminal în serie.
 Vizualizări articol: 351 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Debbie Harry, solista trupei Blondie: Am scăpat din mâinile unui criminal în serie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei