Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 dec 2010 - Anul XV, nr. 292 (4583)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu are programate discuţii cu partidele despre perspectivele economice si aderarea la Schengen

Duminică, 12 Decembrie 2010 (18:15:41)

Preşedintele Traian Băsescu are programate, luni, la Cotroceni, discuţii cu reprezentanţii partidelor şi grupurilor parlamentare despre perspectivele economice şi aderarea la Schengen, fiind de aşteptat ca opoziţia să nu se prezinte la consultări.

Preşedintele a invitat partidele parlamentare la consultări, luni, la ora 15.00, fiind propuse ca teme de discuţie perspectivele economice şi sociale pe următorii doi ani, aderarea la Spaţiul Schengen şi priorităţile legislative ale sfârşitului acestui an.

Fiecare delegaţie poate fi alcătuită din trei persoane.

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că reprezentanţii PDL "categoric" vor merge la consultările de la Cotroceni iniţiate de şeful statului.

Preşedintele UDMR, vicepremierul Marko Bela, a adeclarat, joi, pentru MEDIAFAX, că reprezentanţii Uniunii vor participa la consultări, el calificând drept "utile" astfel de discuţii.

Liderul deputaţilor minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că grupul pe care îl reprezintă va participa la consultările iniţiate de şeful statului, deputatul precizând că una dintre temele propuse reprezintă subiectul său preferat.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Moldovan, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că social-democraţii vor decide la şedinţa BPN de luni dacă vor participa la consultările iniţiate de preşedintele Traian Băsescu.

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că formaţiunea sa îşi menţine decizia de a nu participa la consultările iniţiate de şeful statului, considerând că acestea sunt "strict de imagine", întrucât Traian Băsescu şi-a pierdut rolul de mediator.

Precedenta întâlnire de la Palatul Cotroceni între şeful statului şi partidele parlamentare a avut loc în 2 noiembrie. Temele discuţiilor au vizat atunci concluziile Consiliului European, perspectivele relaţiei cu FMI şi perspectivele aderării la spaţiul Schengen.

La acea întâlnire au participat doar reprezentanţii partidelor aflate în coaliţia de guvernare, cei ai opoziţiei refuzând invitaţia. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu are programate discuţii cu partidele despre perspectivele economice si aderarea la Schengen.
 Vizualizări articol: 699 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu are programate discuţii cu partidele despre perspectivele economice si aderarea la Schengen0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei