Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 nov 2010 - Anul XV, nr. 272 (4563)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prinţul William i-a oferit lui Kate Middleton inelul de logodnă al mamei sale, prinţesa Diana

Prinţul William i-a oferit viitoarei sale soţii, Kate Middleton, inelul de logodnă al mamei sale, prinţesa Diana, decedată în 1997, informează AFP.

Inelul, a cărui piatră este un safir albastru înconjurat de mici diamante, a fost oferit de tatăl lui William, prinţul Charles, viitoarei soţii a acestuia, Diana, în februarie 1981.

Prinţul William şi Kate Middleton au pozat pentru presă, marţi, la Londra. Kate Middleton a purtat o rochie albastră, a avut părul desfăcut şi a purtat celebrul inel pe degetul inelar de la mânga stângă. Prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul Charles, a purtat un costum albastru şi o cravată roşie.

Acest inel "a fost felul meu de a mă asigura, într-un fel, că mama nu ratează această zi importantă, emoţia evenimentului şi faptului că ne vom petrece împreună restul zilelor din viaţa noastră", a declarat prinţul William presei.

Prinţul William şi Kate Middleton, care s-au cunoscut pe când erau studenţi la Universitatea St. Andrews din Scoţia, au o relaţie de aproape 10 ani, marcată de câteva despărţiri şi reîmpăcări.

Prinţul William, fiul cel mare al prinţesei Diana, decedată în 1997, şi Kate Middleton, ambii în vârstă de 28 de ani, s-au logodit în luna octombrie, cu ocazia unei vacanţe private pe care au petrecut-o în Kenya.

Căsătoria lor va avea loc în primăvara sau în vara anului 2011, la Londra.

Căsătoria lui Kate Middleton cu prinţul William va avea loc la 30 de ani de la somptuoasa căsătorie dintre prinţul Charles şi prinţesa Diana, celebrată în 1981, la catedrala Saint-Paul din Londra. Cuplul a divorţat în 1996, iar prinţesa Diana a murit în urma unui accident de automobil, la Paris, în 1997. Ulterior, Charles s-a căsătorit cu Camilla, o veche prietenă a prinţului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prinţul William i-a oferit lui Kate Middleton inelul de logodnă al mamei sale, prinţesa Diana.
 Vizualizări articol: 849 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Prinţul William i-a oferit lui Kate Middleton inelul de logodnă al mamei sale, prinţesa Diana1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei