Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 nov 2010 - Anul XV, nr. 272 (4563)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Vine circul!

Animale exotice, aduse la Suceava în pragul iernii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Două cămile pasc liniştite pe marginea străzii, în vreme ce o lamă, ruda lor din America, ciuleşte urechile, curioasă, spre toţi trecătorii care se opresc să le admire. Ceva mai încolo, câţiva ponei, rudele liliputane ale cailor, dormitează în picioare, visând la câmpii înverzite.

Această colecţie de animale curioase, exotice, nu se regăseşte într-o ţară arsă de soare, cu dune de nisip, unde cămilele s-ar simţi foarte bine, ori într-una cu munţi ale căror poale sunt ascunse de jungla deasă, ci pe o arteră principală a Sucevei, chiar în prag de iarnă.

Profitând de toamna lungă, Circul Europa îşi încheie turneul prin ţară la Suceava, unde, în perioada 19 – 28 noiembrie, va susţine zilnic spectacole în parcarea centrului comercial Shopping City Suceava.

“Chiar dacă vine frigul, avem încălzire în corturi şi în rulote. Sunt ultimele spectacole pe care le facem anul acesta, după care, pe perioada iernii, ne retragem undeva o perioadă, pentru a reveni în forţă din primăvară”, spune directorul circului, Bela Takacs, căruia pasiunea pentru circ i s-a transmis din generaţie în generaţie, încă de acum 300 de ani, când străbunii săi au pornit această afacere de familie cu câteva căruţe cu coviltir, nişte animale şi câţiva acrobaţi.

Acum, menajeria circului are câteva zeci de animale, care vor fi aduse în faţa publicului în cadrul numărului “Parada animalelor”, în vreme ce unele dintre acestea, care ştiu deja tot felul de trucuri şi giumbuşliucuri, vor fi prezentate cu numere de dresură care îi vor încânta atât pe cei mici, cât şi pe cei mari.

Însă Circul Europa se mândreşte cel mai tare cu numerele sale de acrobaţie, de la baletul aerian, o demonstraţie de graţie şi rafinament la mare înălţime, la balans cu săbii, jonglerii şi echilibristică în mâini. Din spectacol nu vor lipsi clovnii, care aduc cu ei buna-dispoziţie sau înghiţitorii de flăcări, cu spectacolul lor fascinant.

În total, aproximativ 25 de oameni se vor strădui să le ofere spectatorilor două ore de distracţie, zilnic, de la ora 18.00, în vreme ce sâmbăta şi duminica spectacolele vor avea loc de la ora 16.00.

Doar vineri, 19 noiembrie, în prima zi de spectacol, preţul biletului de intrare va fi de 10 lei, pentru că în restul zilelor accesul în cortul ridicat în parcarea din faţa magazinului Carrefour va costa 20 de lei pentru copii şi 25 de lei pentru adulţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Animale exotice, aduse la Suceava în pragul iernii.
 Vizualizări articol: 3171 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 4 voturi
Animale exotice, aduse la Suceava în pragul iernii4.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei