Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 nov 2010 - Anul XV, nr. 272 (4563)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Somaţie

“Sinucigaşul” de pe panoul publicitar, forţat să coboare până luni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul cocoţat pe un panou publicitar din centrul Sucevei, care pare că vrea să se arunce, va trebui să dispară de acolo până luni dimineaţă.

Tânărul “sinucigaş”, care de fapt este un manechin folosit de firma care deţine panoul publicitar pentru a atrage atenţia trecătorilor, trebuie să dispară atât de pe panoul de pe Calea Unirii, la 200 de metri de staţia Centru, cât şi de pe panoul situat la ieşirea din Suceava înspre Siret.

Viceprimarul municipiului Suceava Viorel Seredenciuc a declarat că firma de publicitate care deţine respectivele panouri de publicitate stradală a încălcat condiţiile contractuale, instalând manechinul pe o porţiune care nu este prevăzută în contract.

“Pentru început, le-am dat o somaţie, ca manechinul de pe panoul publicitar să dispară în câteva zile. Au termen cel târziu până luni să îl ridice, altfel avertismentul se poate transforma în amendă. Dacă îl lipesc pe suprafaţa închiriată, adică pe una din feţele panoului, îl pot lăsa. Dar acel manechin nu a fost prevăzut în contract şi reprezintă şi un pericol pentru şoferi, care, în loc să fie atenţi la condus, acum stau cu privirea pe sus, să vadă ce se întâmplă cu acel om pe care ei îl cred pornit să se arunce de acolo, după cum au demonstrat telefoanele de alertare a Poliţiei cu privire la un sinucigaş”, a spus Viorel Seredenciuc.

Manechinul “sinucigaş” a apărut pe panoul publicitar din centrul Sucevei în urmă cu o săptămână, imediat după amplasarea sa acolo, Poliţia şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) fiind alertate în mai multe rânduri, prin apeluri date la 112, de existenţa unui sinucigaş pe Calea Unirii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Sinucigaşul” de pe panoul publicitar, forţat să coboare până luni.
 Vizualizări articol: 862 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 5 voturi
“Sinucigaşul” de pe panoul publicitar, forţat să coboare până luni2.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dati-l jos trimis de
(18 nov 2010, 12:57:11
Dati-l naibii jos pe acel manechin ca si eu m-am tot uitat la el,credeam ca protesteaza un nene prima oara cand l-am vazut.Ma mir ca nu s-a urcat nimeni sa-l dezbrace de haine.
2.   Lol trimis de
(18 nov 2010, 15:32:14
mie cel putin mi se pare ingenios. dar e aplicata prost treaba
3.   =)) trimis de
(18 nov 2010, 15:56:06
Si daca era chiar un om real care statea acolo, trebuie alertat dispeceratul pentru situatii de urgenta?! Sa se sinucida de la inaltimea aia?! Cam greu, doar daca ar sari in cap pe beton! (in capul de sus!) Intr-adevar, pentru soferi nu e un lucru bun, oare daca s-ar fi intamplat vreun accident din vina manechinului, ce ar fi scris in procesul-verbal?! Si pe cine ar fi tras la raspundere Melitia?!devil Din cate stiu, Codul Rutier are o reglementare pentru situatii de acest gen, stie cineva?! Oare Melitia Circulatie nu ar fi trebuit sa se autosesizeze?! Sau administratorul drumului?! Sau ambele Organe?! (tongue )Traiasca romania!rolling on the floor
4.   Saracii patroni.. trimis de
(19 nov 2010, 05:45:54
Nu mai stiu in ce fel sa-si mai faca reclame si inventeaza fel si fel de chestii... Oricum le-a iesit ideea...toata lumea e cu ochii in acel panou publicitar...Mai face si Monitorul vre-o 3-4 anunturi despre acest subiect si uite asa cum isi vinde si patronul marfa...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei