Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 nov 2010 - Anul XV, nr. 271 (4562)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jay-Z şi-a lansat memoriile

Raperul şi producătorul muzical Jay-Z şi-a lansat, marţi, un volum de memorii, intitulat "Decoded", în care vorbeşte despre momentele în care a făcut trafic de droguri, dar şi despre cum a ajuns cel mai bogat artist hip-hop din lume, informează Reuters.

Cântăreţul originar din New York scrie despre locurile unde a crescut, explicând cum hip-hop-ul a fost modalitatea de a se exprima a generaţiei sale, dar şi despre cum a trăit într-un război urban.

"Am pierdut oameni pe care îi iubeam, m-au trădat oameni în care am avut încredere, am simţit gloanţe care îmi şuierau pe lângă urechi. Am văzut familii distruse de dependenţă - aproape a distrus-o pe a mea -, dar am şi făcut trafic", scrie rapperul, pe numele său adevărat Shawn Carter.

Jay-Z, care a câştigat 10 premii Grammy, mai povesteşte că armele erau mai uşor de procurat decât asistenţa medicală şi că violenţa era ca o muzică de fond.

Starul în vârstă de 40 de ani a început să cânte rap în 1978, la vârsta de nouă ani, după ce a văzut un alt copil cântând în cartierul Brooklyn. "În noaptea aceea am început să scriu rime în caietul cu spirală", mai scrie el.

Ulterior, el a dezvoltat o afacere de miliarde de dolari, mult peste aşteptările pe care le-a avut, raportat la originile sale. Raperii nu fac numai muzică, ci vând şi un stil de viaţă.

Jay-Z a lansat 11 albume, dintre care cel ai recent - "The Blueprint 3", din 2009 - include şi hitul "Empire State of Mind", şi a fondat casa de modă Rocawear, care, din 2007, a avut vânzări de peste 204 milioane de dolari.

Jay-Z este soţul cântăreţei Beyonce, dar şi cel mai bogat artist hip-hop din lume, potrivit revistei Forbes, cu o avere estimată, în 2009, la peste 500 de milioane de dolari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jay-Z şi-a lansat memoriile.
 Vizualizări articol: 459 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Jay-Z şi-a lansat memoriile1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei