Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 nov 2010 - Anul XV, nr. 271 (4562)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Trafic blocat

Cozi kilometrice de maşini de o parte şi de alta a podului de la Iţcani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Drumul european E85 care duce spre Siret a devenit ieri un coşmar pentru mii de şoferi care au fost nevoiţi să se deplaseze cu viteza melcului pe străzi precum Traian Vuia, Cernăuţi, Grigore Alexandru Ghica ori pe artera care face legătura între strada Cernăuţi şi comuna Şcheia, din cauza lucrărilor ISPA executate în zona podului de peste râul Suceava.

Pentru montarea unei conducte de fontă, pentru apă potabilă, prin faţa podului peste râul Suceava de la Iţcani, în intervalul orar 08.00 – 20.00 circulaţia pe pod a fost redusă la doar o bandă de mers. Traversarea podului se făcea alternativ, când dintr-o direcţie, când dintr-alta, în funcţie de cum dirija circulaţia semaforul montat pe pod.

Drept urmare, de o parte şi de alta a podului, atât pe străzile principale cât şi pe cele adiacente lor s-au format cozi kilometrice de autoturisme, ai căror şoferi au trebuit să dea dovadă de multă răbdare, pentru a ieşi din blocajele create de lucrarea ISPA.

Cum săpătura pentru montarea conductei de apă nu se putea face deodată pe toată lăţimea străzii, cei de la TMUCB au ales varianta de a săpa întâi o jumătate de stradă, pe care au pus apoi o tablă, să poată circula maşinile, continuând lucrarea pe cealaltă jumătate a drumului.

Traficul rutier pe E85, în zona podului de la Iţcani, a fost îngreunat şi de faptul că tot pe acolo este deviat şi traficul greu din municipiu, pe podul de peste apa Sucevei, în zona Bazar, fiind impusă restricţie de greutate (maxim 7 tone), din cauza unui pilon fisurat, care a dus la înclinarea într-o parte a podului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cozi kilometrice de maşini de o parte şi de alta a podului de la Iţcani.
 Vizualizări articol: 2938 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cozi kilometrice de maşini de o parte şi de alta a podului de la Iţcani5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Incredibil.. trimis de
(17 nov 2010, 11:34:34
Cretinilor!!!!! Va trebuie multa minte sa va dati seama ca e o lucrare ce ar trebui executata dupa miezul noptii si nu la ore de varf?? Am stat ieri 40 de minute de la petrom si pana la iesirea de pe pod, o portiune pe care o faci in 30 de secunde.
2.   E buna trimis de
(17 nov 2010, 21:53:04
asa puteau sa remarce sucevenii ca se fac lucrari in oras.lasand gluma trebuie sa remarcam ca toti cei care se ocupa de aceste lucrari trebuie sa fie foarte lipsiti de neuroni . aia chiar nu vad ca podul ala este si asa destul de mic si sta sa cada?
3.   Comentariu trimis de
(17 nov 2010, 22:25:29
Domnilor de la redactia monitorul, de ce nu intrebati oficialitatile Sucevei, cum se poate pentru o teava sa blocam intrarea in suceava? Si de ce nu lucreaza noaptea? Am stat la coada 1 ora. Oameni buni, chiar nu mai sunt oameni care sa gandeasca aici in tara? Este incredibil, dar adevarat, de cata nesimtire se da dovada in Romania. Solutii sunt, insa este batator la ochi ca se vrea sa fim badjocoriti in acest fel. Toata Suceava stie de acest blocaj. Ce ati adus nou in reporatj? Cand e gata porcaria asta de lucrare? De ce trebuie sa stam atat in acest blocaj? CINE ESTE VINOVAT DE MIZERIA DE LA ITCANI DE LA POD?
Pe bune..........................
4.   Dobitoci! trimis de
(17 nov 2010, 23:32:24
multa dobitocime pe lumea asta! cum dracu s-au gandit ei ca pot sa blocheze un drum european la ora de varf? de ce nu pot munci noaptea cand nu este strafic intens? niste javre din cauza carora trebuie sa stam noi 40 de minute nemiscati in trafic...sa imi bag ceva in capul lor si a sefilor lor.
5.   Sugestie trimis de
(18 nov 2010, 10:10:55
Pentru toti cei suparati ca au stat in trafic, o intrebare: De ce nu circulati voi noaptea? Ar fi mult mai bine! Pentru unii din locuitorii Sucevei nu este o prioritate calitatea soselelor pe care circulati voi "covrigarii" nascuti in masina, o prioritate ar fi refacerea trotuarelor. Ce spuneti acceptati? Nu cred, cum veti merge la WC fara masina. O intrebare: In oras nu mai lucreaza nimeni ? Circulatia este la fel de intensa la orice ora.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei