Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 nov 2010 - Anul XV, nr. 271 (4562)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Justin Timberlake a lansat un parfum pentru femeile "reale"

Cântăreţul american Justin Timberlake a lansat parfumul "Play for Her", creat în colaborare cu brandul Givenchy, care se adresează femeilor moderne şi "reale", informează femalefirst.co.uk.

Cântăreţul american consideră că noul parfum reprezintă femeia modernă şi nu are nimic dintr-o poveste cu zâne.

Noul parfum este o versiune feminină a brandului "Play for Him", un parfum pentru bărbaţi lansat în trecut de artistul american.

"Cred că acest parfum trebuie utilizat dintr-o singură aplicare. Consider că femeia modernă nu are nevoie să se simtă ca o Cenuşăreasă. Noul parfum este mai tangibil şi mai real", a declarat Justin Timberlake.

Artistul american a declarat că nu plănuia, la începutul colaborării sale cu casa Givenchy, să lanseze şi un parfum pentru femei.

"Întotdeauna mi-a plăcut brandul Givenchy, deoarece produsele sale sunt atât de frumoase şi de moderne. La început, nu ne-am asociat pentru a lansa un parfum pentru femei. Am creat un parteneriat pentru a lansa un parfum pentru bărbaţi. Însă, cred că ei au sesizat oportunitatea şi au realizat această translaţie într-un mod foarte inspirat", a explicat Timberlake.

Cântăreţul, compozitorul, producătorul, dansatorul şi actorul Justin Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei 'N Sync, a cărei lansare a fost finanţată de Lou Pearlman. Timberlake a fost recompensat cu şase premii Grammy şi un premiu Emmy. În 2002, el a lansat primul său album solo, "Justified", iar al doilea album al lui Timberlake se numeşte "FutureSex/LoveSounds", fiind lansat în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de 'N Sync - 50 de milioane de unităţi.

Cântăreţul american Justin Timberlake pare să se concentreze tot mai mult asupra carierei cinematografice, după rolurile jucate în "The Social Network", un film despre creatorul platformei Facebook, şi în comedia "Bad Teacher", în care joacă alături de fosta sa iubită, actriţa Cameron Diaz.

Givenchy este unul dintre producătorii de top din industria modei şi a produselor cosmetice de lux, parte a grupului francez LVMH. Succesul mondial al casei Givenchy are la bază o poveste devenită o veritabilă legendă în lumea modei - întâlnirea, în 1953, dintre Hubert de Givenchy şi tânăra Audrey Hepburn, care i-a devenit muză. Împreună, cei doi au definit "stilul Givenchy", în care eleganţa franţuzească întâlneşte spontaneitatea americană, o îmbinare atemporală între aristocratic şi modern.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Justin Timberlake a lansat un parfum pentru femeile "reale".
 Vizualizări articol: 566 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Justin Timberlake a lansat un parfum pentru femeile "reale"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei