Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 nov 2010 - Anul XV, nr. 271 (4562)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prinţul William se căsătoreşte cu iubita sa, Kate Middleton, anul viitor

Prinţul William, în vârstă de 28 de ani - al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul Charles -, se va căsători cu iubita sa, Kate Middleton, anul viitor, potrivit unor surse oficiale citate de AFP.

"Prinţul de Wales este încântat să anunţe logodna prinţului William cu domnişoara Catherine Middleton. Căsătoria va avea loc în primăvara sau în vara anului 2011, la Londra", se afirmă într-un comunicat emis de Clarence House, reşedinţa prinţului Charles şi a fiilor săi, William şi Harry.

Prinţul William, fiul cel mare al prinţesei Diana, decedată în 1997, şi Kate Middleton, ambii în vârstă de 28 de ani, "s-au logodit în luna octombrie, cu ocazia unei vacanţe private pe care au petrecut-o în Kenya", se afirmă în acelaşi comunicat.

"Prinţul William a informat-o pe regină, dar şi pe alţi membri apropiaţi din familie. El i-a cerut, totodată, permisiunea tatălui domnişoarei Middleton", a adăugat aceeaşi sursă.

Prinţul William şi Kate Middleton, care s-au cunoscut pe când erau studenţi la Universitatea St Andrews din Scoţia, au relaţie de aproape 10 ani, marcată de câteva despărţiri şi reîmpăcări.

Potrivit unor surse apropiate cuplului, Kate Middleton, numită de presa britanică "Waity Katie" (Katie care tot aşteaptă), deoarece a aşteptat mulţi ani ca prinţul William să o ceară în căsătorie, a renunţat la slujba pe care o avea în compania online specializată în organizarea de petreceri, ce aparţine părinţilor ei, în special pentru a se concentra asupra relaţiei pe care o are cu prinţul britanic.

 

Regina Elizabeth a II-a s-a declarat "absolut încântată" de căsătoria prinţului

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii s-a declarat "absolut încântată" de căsătoria nepotului ei, prinţul William - al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul Charles -, cu Kate Middleton, care va avea loc în 2011, a anunţat palatul Buckingham citat de AFP.

"Regina şi ducele de Edinburgh sunt absolut încântaţi" de vestea despre căsătoria celor doi, a declarat un purtător de cuvânt al palatului regal britanic.

Premierul britanic David Cameron s-a declarat la rândul său "încântat" de această veste.

După căsătorie, cuplul va locui în nordul Ţării Galilor, unde prinţul va continua să lucreze pentru Royal Air Force", se afirmă în comunicatul emis de Clarence House.

Zvonurile despre o posibilă căsătorie dintre prinţul William şi Kate Middleton au apărut recent, după publicarea în urmă cu câteva săptămâni în presa britanică a unor fotografii care îi prezintă pe părinţii lui Kate Middleton cu ocazia unei partide de vânătoare pe terenul aparţinând unei reşedinţe regale.

Originea modestă a tinerei fete a reprezentat adeseori o sursă de ironie în rândul prietenilor prinţului William. Tatăl lui Kate Middleton este un fost pilot de avion, iar mama ei este o fostă însoţitoare de bord. Cuplul a făcut avere înfiinţând Party Pieces, o companie online specializată în organizarea de petreceri şi comercializarea unor obiecte cu caracter festiv.

Prinţul William locuieşte deja în Ţara Galilor, unde lucrează ca pilot de elicopter în cadrul Royal Air Force, după ce a obţinut brevetul în luna septembrie. Prinţul a întreprins, duminică, o vizită scurtă în Afganistan, pentru a participa alături de militarii britanici la o ceremonie prin care se celebrează încheierea Primului Război Mondial.

Căsătoria lui Kate Middleton cu prinţul William va avea loc la 30 de ani de la somptuoasa căsătorie dintre prinţul Charles şi prinţesa Diana, celebrată în 1981, la catedrala Saint-Paul din Londra. Cuplul a divorţat în 1996, iar prinţesa Diana a murit în urma unui accident de automobil, la Paris, în 1997. Ulterior, Charles s-a căsătorit cu Camilla, o veche prietenă a prinţului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prinţul William se căsătoreşte cu iubita sa, Kate Middleton, anul viitor.
 Vizualizări articol: 502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prinţul William se căsătoreşte cu iubita sa, Kate Middleton, anul viitor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei