Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 oct 2010 - Anul XV, nr. 237 (4528)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Michael Douglas, foarte aproape de încheierea tratamentului împotriva cancerului

Actorul american Michael Douglas, diagnosticat în luna august cu cancer la gât, se află foarte aproape de încheierea tratamentului împotriva acestei boli, ce constă în şedinţe de radioterapie şi de chimioterapie, efectuate pe parcursul a opt săptămâni, informează accesshollywood.com.

Informaţia a fost publicată în premieră în ediţia electronică a revistei People.

Potrivit aceleiaşi reviste, Michael Douglas mai are de făcut o singură şedinţă de terapie în această săptămână.

"Nu mai sunt programate alte şedinţe", a declarat Alan Burry, agentul de presă al actorului. "E foarte fericit că tratamentul se va încheia", a completat acesta.

Deşi cele opt săptămâni de terapie se vor încheia în acest weekend, actorul va avea nevoie, în opinia medicilor, de aproximativ alte şase săptămâni pentru a se însănătoşi. După ultima şedinţă de terapie din această săptămână, Michael Douglas va fi supus cu regularitate unor controale medicale.

Deşi pacienţii care recurg la şedinţe de radioterapie şi de chimioterapie întâmpină adeseori dificultăţi de masticaţie şi înghiţire, mâncând din această cauză foarte puţin, Michael Douglas "a fost foarte hotărât şi a refuzat să fie hrănit artificial printr-un tub din plastic şi nu a avut nevoie să i se monteze unul", a declarat Alan Burry, citat de revista People.

Deşi efectele şedinţelor de radioterapie şi chimioterapie sunt deja vizibile pe chipul actorului, acest lucru nu l-a împiedicat pe Michael Douglas să apară în public şi să vorbească adeseori despre boala sa.

În septembrie, Michael Douglas a pozat pe covorul roşu întins în faţa Ziefeld Theatre din New York unde a mers pentru a asista la premiera celui mai recent film în care a jucat, "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule", iar la începutul acestei săptămâni, actorul a fost fotografiat la New York în timp ce o conducea la şcoală pe fiica sa Carys, în vârstă de şapte ani.

Michael Douglas este fiul actorului Kirk Douglas şi al Dianei Dill şi este căsătorit cu actriţa galeză Catherine Zeta-Jones, cu care are doi copii - Dylan, în vârstă de zece ani, şi Carys, în vârstă de şapte ani.

Michael Douglas a apărut în numeroase lungmetraje, precum "Idilă pentru o piatră preţioasă" şi "Wonder Boys", însă rolul care l-a propulsat a fost cel al inspectorului de poliţie Steve Keller, pe care l-a interpretat în cele 98 de episoade ale serialului de televiziune "Străzile din San Francisco", difuzat de postul ABC între anii 1972 - 1976.

Michael Douglas a primit, totodată, premiul pentru întreaga carieră din partea Institutului de Film American, în 2009, dar şi un premiu Cesar onorific, în 1998, şi un Glob de Aur pentru întreaga activitate, în 2004. De asemenea, Michael Douglas a primit titlul de Mesager al Păcii din partea Organizaţiei Naţiunilor Unite, în anul 1998.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Michael Douglas, foarte aproape de încheierea tratamentului împotriva cancerului.
 Vizualizări articol: 396 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Michael Douglas, foarte aproape de încheierea tratamentului împotriva cancerului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei