Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 oct 2010 - Anul XV, nr. 237 (4528)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Charlize Theron are o relaţie cu un fermier

Actriţa sud-africană Charlize Theron, care s-a despărţit în ianuarie de partenerul ei de viaţă, actorul Stuart Townsend, are o relaţie cu fostul model şi actor Eric Thal, care a decis să devină fermier şi şi-a cumpărat o fermă în apropiere de New York, relatează contactmusic.com.

Un prieten al fermierului Eric Thal a declarat pentru revista Life and Style: "Cei doi au multe lucruri în comun. El este fermier şi îşi cultivă singur toate legumele de care are nevoie, iar Charlize (Theron, n.r.) a crescut într-o fermă în Africa de Sud. Amândurora le place să părăsească Hollywood-ul din când în când şi să petreacă împreună câteva zile în ferma lui din partea de nord a statului New York".

Eric Tahl, în vârstă de 45 de ani, a jucat împreună cu Will Smith în filmul "Şase diferenţe fundamentale/ Six Degrees of Separation" (1993) şi împreună cu Donald Sutherland în filmul SF "Păpuşarii/ The Puppet Masters" (1994).

Charlize Theron, în vârstă de 35 de ani, a avut de-a lungul anilor relaţii cu actorul Craig Bierko şi cu Stephan Jenkins - solistul trupei Third Eye Blind, înainte de avea o relaţie cu actorul Stuart Townsend, care a durat nouă ani. Deşi cei doi nu s-au căsătorit, Stuart Townsend spunea adeseori că o consideră pe Charlize Theron soţia lui.

După despărţirea celor doi actori, anunţată în ianuarie 2010, presa americană a afirmat că actriţa sud-africană ar fi avut relaţii cu alţi doi actori în vogă: Keanu Reeves şi Ryan Gosling.

Charlize Theron este câştigătoarea unui premiu Oscar, pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004), şi mai are în palmares roluri precum cele din "Cu capul în nori" (2004), "Eu, Peter Sellers" (2004), "Aeon Flux" (2005) şi "Hancock" (2009). Actriţa a jucat, alături de Viggo Mortensen, şi în "The Road", o dramă SF regizată de John Hillcoat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Charlize Theron are o relaţie cu un fermier.
 Vizualizări articol: 690 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Charlize Theron are o relaţie cu un fermier0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei