Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 aug 2010 - Anul XV, nr. 185 (4476)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Emma Thompson a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Actriţa britanică Emma Thompson a primit, vineri, o stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood, informează france24.com.

Aceasta este cea de-a 2.416-a stea de pe renumitul bulevard al celebrităţilor din Los Angeles, steaua actriţei britanice fiind amplasată în faţa barului cu specific britanic Pg'n'Whistle.

Emma Thompson, în vârstă de 51 de ani, a fost însoţită la această ceremonie de bunul ei prieten, actorul Hugh Laurie, starul serialului de televiziune "Dr. House", şi de colega ei din filmul "Nanny McPhee: Marea înfruntare", actriţa Maggie Gyllenhaal.

 

Talentul Emmei Thompson era evident încă din perioada studenţie

Hugh Laurie, care a fost iubitul actriţei britanice pe vremea când cei doi erau studenţi la Universitatea Cambridge, a declarat că talentul Emmei Thompson era evident încă din perioada studenţiei.

"Era cea mai talentată persoană - este şi acum - pe care am cunoscut-o vreodată. Tot ceea ce făcea dovedea talent. Spunea lucruri «talentate», purta haine «talentate», mergea pe o bicicletă «talentată» şi făcea spaghete «talentate». E cu adevărat o persoană remarcabilă, un prieten foarte bun şi nu aş putea fi mai mândru ca acum", a declarat Hugh Laurie.

Maggie Gyllenhaal a vorbit despre generozitatea actriţei britanice: "Întotdeauna Emma mi-a făcut cadouri, atât mie cât şi fiicei mele. Cunoaşte numele tuturor persoanelor din echipa de filmare, numele copiilor şi soţiilor lor".

Emma Thompson, singura persoană premiată de Academia de film americană atât pentru interpretare, cât şi pentru scenariu - pentru filmele "Înapoi la Howards/ Howards End" şi "Raţiune şi simţire/ Sense and Sensibility" - a dedicat steaua de pe Hollywood Walk of Fame regretatului ei tată, actorul, scenaristul şi regizorul Eric Thompson.

"A fost o persoană minunată şi o sursă de inspiraţie pentru mine. A fost sursa de inspiraţie care m-a determinat să scriu cărţi pentru copii, care nu se adresează neapărat doar copiilor", a mărturisit actriţa britanică.

Potrivit Hollywoodreporter.com, Emma Thompson a vorbit cu această ocazie şi despre stresul emoţional cu care s-a confruntat în meseria de actor şi a mărturisit că suferă de o formă uşoară de depresie.

"Consider că meseria pe care o fac este foarte solicitantă din punct de vedere emoţional. Sufăr, ocazional, de o formă uşoară de depresie, pe care o consider un lucru comun - este foarte des întâlnită în ţara mea natală, probabil şi în ţara dumneavoastră - fiind însă un lucru foarte ascuns, despre care oamenii nu vorbesc deloc. Cred că oamenii ar trebui să înceapă să vorbească despre ea", a declarat Emma Thompson.

 

Actriţa britanică îşi va lua un an de vacanţă

Actriţa britanică a anunţat cu această ocazia că are nevoie de o pauză în carieră şi că îşi va lua un an de vacanţă.

Emma Thompson, în vârstă de 51 de ani, a obţinut premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 1993 , pentru rolul din "Întoarcere la Howard's End", şi Oscarul pentru cel mai bun scenariu, pentru adaptarea cinematografică a romanului "Raţiune şi simţire" de Jane Austen.

Thompson este printre puţinii actori de la Hollywood care au fost nominalizaţi la Oscar pentru un rol principal şi un rol secundar, în acelaşi an - 1994, pentru două producţii diferite. În cazul Emmei Thompson este vorba despre rolul principal din "Rămăşiţele zilei" şi de rolul secundar din "În numele tatălui".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Emma Thompson a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.
 Vizualizări articol: 399 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Emma Thompson a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei