Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 aug 2010 - Anul XV, nr. 185 (4476)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rapperul Jay-Z îşi lansează albumul de memorii pe 16 noiembrie

Rapperul şi producătorul muzical Jay-Z a anunţat, vineri, că va lansa un album de memorii, intitulat "Decoded", pe 16 noiembrie, informează nme.com.

Volumul "Decoded" va descrie o serie de aspecte din copilăria muzicianului american, petrecută în cartierul Brooklyn din New York, câteva întâmplări din turbulenta adolescenţă a acestuia, în timpul căreia Jay-Z a fost dealer de droguri, dar şi începuturile carierei sale de star hip-hop.

"Pentru acest volum am fost intervievat, câteva persoane apropiate mie au fost intervievate şi am aflat astfel multe lucruri pe care nu le ştiam atunci când eram copil", a declarat Jay-Z pentru revista Rolling Stone.

"Nu conţine nimic în plus faţă de ceea ce am spus deja în cântecele mele. Este însă ceva mult mai detaliat. Un cântec are doar trei minute. O carte nu trebuie să aibă ritm sau versuri şi nu are o limită de timp impusă, aşa că ai astfel posibilitatea de a spune tot ce vrei", a adăugat rapperul american.

Volumul de memorii "Decoded" conţine câteva interviuri ample cu Jay-Z, în care muzicianul explică pe larg sensurile ascunse din versuruile sale, dar şi ideile care au stat la baza unora dintre hiturile pe care le-a lansat.

Jay-Z, pe numele său real Shawn Carter, soţul cântăreţei Beyonce, este cel mai bogat artist hip-hop din lume, potrivit revistei Forbes, cu o avere estimată, în 2009, la peste 500 de milioane de dolari. Jay-Z a vândut peste 40 de milioane de albume pe plan mondial şi a fost recompensat cu 10 premii Grammy.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rapperul Jay-Z îşi lansează albumul de memorii pe 16 noiembrie.
 Vizualizări articol: 320 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rapperul Jay-Z îşi lansează albumul de memorii pe 16 noiembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei