Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 iul 2010 - Anul XV, nr. 168 (4459)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Angelina Jolie promite o Cleopatra complet diferită de cea interpretată de Elizabeth Taylor

Angelina Jolie a declarat că vrea să joace rolul reginei egiptene Cleopatra într-un mod cu totul diferit faţă de Elizabeth Taylor în filmul din 1963, susţinând că nu ar putea fi niciodată la fel de "drăguţă" ca celebra ei predecesoare, informează contactmusic.com.

"Voi juca un rol diferit faţă de cel interpretat de Elizabeth Taylor, însă eu nu aş putea fi niciodată la fel de drăguţă aşa cum era ea. Încercăm să descoperim adevărul despre ea (Cleopatra, n.r.), considerând-o un lider, fără să o vedem ca pe un sex-simbol, deoarece nu a fost aşa ceva. Nu a avut mulţi amanţi, poate doar doi, iar aceştia au fost singurii bărbaţi cu care a avut copii", a declarat Angelina Jolie.

Actriţa americană a mărturisit că întotdeauna a admirat-o pe Cleopatra şi că a fost uluită de lucrurile pe care le-a aflat despre celebra regină egipteană atunci când a început să pregătească acest rol.

"A fost o neînţeleasă, iar povestea vieţii sale a fost scrisă în mod greşit. Întotdeauna am crezut că viaţa ei a fost spectaculoasă. Însă apoi am citit documente istorice şi am descoperit o altă faţă a ei - era mamă, lider şi o intelectuală care vorbea fluent cinci limbi străine. Educaţia pe care a primit-o s-a reflectat şi în relaţia ei cu Roma - toate aceste lucruri sunt mult mai interesante decât ceea ce s-a scris despre ea", a declarat actriţa americană într-un interviu acordat publicaţiei New Straits Times.

Angelina Jolie este cel mai bine plătită actriţă de la Hollywood, cu venituri de 27 de milioane de dolari câştigate în ultimele 12 luni, potrivit revistei Forbes. Actriţa, care a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", are o relaţie de mai mulţi ani cu actorul Brad Pitt, alături de care a şi jucat în "Dl. & Dna. Smith". Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft", a jucat în multe producţii cu succes la public, dar a câştigat şi premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelina Jolie promite o Cleopatra complet diferită de cea interpretată de Elizabeth Taylor.
 Vizualizări articol: 563 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angelina Jolie promite o Cleopatra complet diferită de cea interpretată de Elizabeth Taylor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei