Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 iul 2010 - Anul XV, nr. 168 (4459)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Peste o cincime din angajaţii din administraţia locală a judeţului Suceava vor fi disponibilizaţi

Mai multe primării din judeţul Suceava, printre care cele ale municipiilor Suceava, Fălticeni sau Vatra Dornei, vor trebui să disponibilizeze aproape o cincime din personal, potrivit Ordonanţei de Urgenţă nr. 63/2010, în judeţ urmând să rămână 5.248 de angajaţi în administraţia locală.

Potrivit prefectului de Suceava, Sorin Popescu din administraţia publică locală din judeţ urmează să fie disponibilizaţi aproximativ 1.700 de angajaţi, reprezentând 21 la sută din numărul total de angajaţi pentru ca administraţiile locale să se încadreze în prevederile OUG 63/2010.

El a spus că sunt primării unde nu se vor face disponibilizări întrucât numărul de personal actual este sub norma stabilită, exemplificând cu municipiul Câmpulung Moldovenesc, care are 144 de angajaţi şi poate avea un număr maxim de 187, sau Rădăuţi, care are 199 de angajaţi şi poate avea un număr maxim de 227.

În schimb, la Vatra Dornei, ar urma să fie disponibilizaţi jumătate din angajaţi, numărul actual fiind de 343 angajaţi în condiţiile în care municipalitatea poate avea un maxim de 164 de angajaţi, o situaţie similară fiind la Fălticeni, care are 334 de angajaţi şi poate avea un număr maxim de 233 angajaţi.

Primăria Suceava are în prezent 754 de angajaţi şi va trebui să ajungă la 733 angajaţi, în timp de Primăria Gura Humorului are 228 angajaţi şi va trebui să rămână cu doar 150 de angajaţi.

Dintre primăriile de comună vor trebui să renunţe la peste 40 la sută dintre angajaţi primăriile din Putna, care are 41,5 posturi şi poate avea maxim 25 de angajaţi, sau cea din Vatra Moldoviţei, care are 65 de angajaţi şi va rămâne cu 33 de angajaţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste o cincime din angajaţii din administraţia locală a judeţului Suceava vor fi disponibilizaţi.
 Vizualizări articol: 1522 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Peste o cincime din angajaţii din administraţia locală a judeţului Suceava vor fi disponibilizaţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Re trimis de
(20 iul 2010, 13:27:16
Afara cu ei , astia sunt ca gandacii de colorado , nu produc nimic , doar paguba , papa degeaba banii publici . Care aveau vechime si-a angajat nepotul , sora , fiica sau bunica si tot asa sau creat alte si alte birouri .
Pe timpul lui nea Ceasca intr-o primarie era primarul , secretarul si contabilul , si aceasta formatiune conducea o comuna iar comuna era o putere economica . Mai mult de atat se lucra cu caietul si creionul iar acum toti au calculatoare .
Cand ii cauti ni-i gasesti , primarul e pe teren sau la prefectura , contabilul la Iulius Mall , secretarul la dentist , viceprimarul in germania la lucru si tot asa .....nu se poate , afara cu ei .
1.1  RE: Re trimis de
(20 iul 2010, 14:04:48
In mare masura ai dreptate,la primarie cand mergi,una vine de la piata cu sacosele pline,una isi face unghiile cu oja,alte doua bargesc ce au vazut la OTV-urile lui DD,Felix si Vantu si uite asa mananca banii contribuabililor degeaba.La Suceava,este un dezastru total in incompetenta,nepotism,nerusina ca vor pleca cei de la spatii verzi,femeile de servici si cam atat."Flescaitele cu fundul mare" cele cu fuste scurte si fond de ten 1/2 kg pe fata,vor ramane.Pentru ce,o sa va intrebati unii ?Ptr ca sunt rude cu "derbedeii" cu functii si este "neaparat" nevoie sa ramana.In administratia publica Suceava,nici daca ar fi 5000,nu s-ar face nimic.
2.   "Penibil" trimis de
(20 iul 2010, 14:07:48
Ptr administratorul de sistem de la Monitorul de Suceava :"ce fel de site aveti,devreme ca una scrii si alta apare postat,dispar cuvinte,uneori fraze intregi,alteori aplicati cenzura functie de personajul criticat,etc"Chiar nu se ocupa nimeni ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei