Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 iul 2010 - Anul XV, nr. 168 (4459)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Supercupa pe playback

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu ştiu nici sub ameninţare cu pistolul la tâmplă să spun dacă Supercupa României încheie sezonul trecut sau, dimpotrivă, îl deschide pe cel nou. Oricum, ea semnalează iubitorilor de fotbal românesc că vacanţa fotbaliştilor e cam pe sfârşite şi că ei sunt gata să pornească vijelios în competiţiile care bat la uşă: campionat, cupă naţională, cupe europene. Ce mai, veselie mare care trebuie punctată cumva, iar pentru asta există, aţi ghicit, Supercupa.

Ghinionul (apele curgătoare-negre, iazurile-moarte din cauza căldurii) m-a făcut să ajung acasă tocmai la timp pentru a putea urmări confruntarea dintre cele mai bune echipe „la intern”, ambele fiind angrenate şi în Champions’ League. De fapt, una, că de când soarta le-a scos-o în cale uniriştilor pe ditamai Zenit Leningrad, va trebui să ne mulţumim doar cu bătăile pe care o să le ia Clujul în Liga Campionilor, rămânând ca premiu de consolare doar dubla înfrângere a Unirii în turul preliminar care e, totuşi, aproape Champions’ League!

Urmărind, aşadar, meciul de alaltăieri, am observat o dată în plus că e din ce în ce mai mult până departe. Şi că o echipă (Unirea) care speră ca Rică Bleaga să facă la bătrâneţe ceea ce n-a reuşit deloc în tinereţe (adică să înscrie şi el un gol...) are o gravă problemă de percepţie. Fenomenul încercării de reciclare a fosilelor nu este însă monopolul Unirii. Aceeaşi chestie o face şi Clujul, dar nu cea care a cucerit Supercupa, ci Universitatea. Adică să-l reşapeze pe domnul Niculescu. Cum care? Clau-gol. Păi de ce nu-l caută şi pe Dănciulescu, să refacă legendarul enenddi, adică N&D pe limba lui Chelsea şi Liverpool, despre care mă mir să aflu că nu-i caută pe ăştia şi anul ăsta... ori or fi uitat traficanţii de fotbalişti să ne anunţe chestia, înainte de a se ruga de alde Ţ.S.K.A. Sofia şi Alania ori Terek să-i ia pe 5 sezoane sau măcar 2-3 etape. Ce-am mai văzut alaltăieri? Păi. Un şut remarcabil şi un autogol la fel de reuşit (ba şi mai şi) ale unui domn venit tocmai din Olanda, plus sictirul cu care banda de executanţi de penalty-uri a tratat respectivul moment decisiv. Cel mai mişto a fost când comentatorul ni l-a prezentat pe Petre Marin drept „specialist” pe problemă. Poate vă amintiţi execuţia... Ştiţi ce-i nasol cu adevărat? Că Supercupa asta a arătat a playback. Iar în Champions’ League se joacă numai „live”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Supercupa pe playback.
 Vizualizări articol: 792 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
Supercupa pe playback4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei