Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 iul 2010 - Anul XV, nr. 168 (4459)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sensul giratoriu Burdujeni şi Calea Unirii, închise parţial traficului auto

Marţi, 20 Iulie 2010 (18:09:55)

Cea mai circulată intersecţie din cartierul Burdujeni – sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Calea Unirii cu Calea Burdujeni, precum şi principala stradă care traversează acest cartier – Calea Unirii, sunt parţial închise traficului auto, ca urmare a lucrărilor ISPA demarate ieri şi extinse astăzi pe banda de circulaţie pe care duce înspre staţia Orizont.

Dacă în prima zi, săpăturile efectuate în jurul sensului giratoriu i-au afectat în principal pe cei care aveau de circulat înspre fostul Cinema Burdujeni, actualul sediu al Primăriei Suceava din acest cartier, începând de astăzi, săpăturile au fost extinse pe banda care duce înspre centrul Sucevei.

Drept urmare, în urma discuţiilor purtate la sediul Primăriei Suceava între primarul Sucevei, Ion Lungu, directorul TPL, Darie Romaniuc, constructorii ISPA şi Poliţia Rutieră, a fost luată decizia de a fi modificate temporar traseele de transport public local care tranzitau zona în care se lucrează.

Astfel, autobuzele de pe linia 2, care mergeau înspre Gara Burdujeni, trecând de la Orizont înspre Moldova, sunt nevoite să circule direct înspre staţia Cinema Burdujeni, iar de acolo să meargă spre Gară pe strada Gheorghe Doja.

La întoarcere, autobuzele de pe linia 2 nu vor mai ajunge deloc pe la staţia Orizont, ci vor veni pe strada Mircea Damaschin, de unde vor coborî direct la staţia IRIC.

Aceleaşi modificări le-a suferit şi linia 3, care circulă tot înspre Gara Burdujeni.

Linia 4 de transport public cu autobuzele a fost schimbată doar pe direcţia de mers spre Centru. Astfel, dacă de la Cinema Burdujeni mergea spre Torino şi Piaţa Burdujeni, înainte de a ajunge la Orizont, acum, pentru că traseul respectiv este blocat în zona sensului giratoriu, porţiunea respectivă de cartier este evitată total, de la Cinema autobuzele mergând pe strada Gheorghe Doja, înspre strada Mircea Damaschin şi de acolo la IRIC, de asemeni fiind anulate opririle în staţia Orizont.

Modificări apar şi la traseul autobuzelor de pe linia 21, atunci când merg înspre Centru. Acestea coboară de la Burdujeni Sat înspre Cinema, de acolo fiind deviate pe strada Gheorghe Doja şi pe strada Mircea Damaschin, înspre staţia IRIC.

Practic, pe durata lucrărilor ISPA de montare a conductelor de apă rece în zona sensului giratoriu Burdujeni şi pe Calea Unirii, staţia Orizont, unde se aşteptau autobuzele înspre Centru, este dezafectată, fiind înlocuită cu staţia IRIC.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sensul giratoriu Burdujeni şi Calea Unirii, închise parţial traficului auto.
 Vizualizări articol: 1097 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sensul giratoriu Burdujeni şi Calea Unirii, închise parţial traficului auto0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei