Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 iun 2010 - Anul XV, nr. 131 (4422)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Heidi Klum şi Seal vor avea propriul show TV

Top modelul Heidi Klum şi soţul ei, cântăreţul Seal, vor avea propria emisiune TV, numită "Love’s Divine", în care vor dezvălui publicului câteva detalii din viaţa lor personală, sperând să ajute astfel alte cupluri, informează people.com.

Heidi Klum, în vârstă de 37 de ani, şi soţul ei, în vârstă de 47 de ani, şi-au reînnoit recent jurămintele de căsătorie pentru a cincea oară. Ei vor fi protagoniştii reality-show-ului "Love’s Divine", produs de compania de televiziune Lifetime.

"Heidi şi Seal au inspirat mulţi oameni să îşi reînnoiască jurămintele de căsătorie în fiecare an. După ce au primit răspunsuri favorabile din partea familiei şi a prietenilor, s-au decis că vor să ajute şi alţi oameni să trăiască acelaşi gen de momente speciale. De exemplu, au vrut să ajute oamenii care nu au avut o nuntă de vis să aibă o a doua şansă pentru a realiza acest lucru", a declarat un prieten al lui Klum.

Deşi filmările la noul show nu au început încă, Heidi Klum este de părere că experienţele ei fericite, ca mamă şi soţie, sunt exact ceea ce trebuie pentru a transforma emisiunea într-un veritabil succes de televiziune. "Eu şi Seal transformăm momentele speciale în evenimente importante pentru toată familia", a declarat top modelul.

Heidi Klum şi Seal au inspirat şi alte cupluri celebre în ceea ce priveşte romantismul. De exemplu, Fergie şi soţul său, Josh Duhamel, au decis să îşi reînnoiască şi ei jurămintele de căsătorie în fiecare an. "Vrem să facem acest lucru în fiecare an. Am preluat ideea de la Heidi Klum şi Seal. Cred că este o idee minunată", a declarat Duhamel.

Heidi Klum, căsătorită cu Seal din 2005, a născut, la începutul lunii octombrie 2009, cel de-al patrulea copil al său, o fetiţă care a primit numele de Lou Samuel. Heidi Klum şi Seal mai au doi copii, Henry şi Johan, şi o cresc împreună pe Leni, fetiţa pe care top modelul o are dintr-o relaţie anterioară, cu Flavio Briatore.

Klum a devenit celebră în anii '90, pentru prezentările de lenjerie intimă şi costume de baie aparţinând companiei Victoria's Secret. Heidi Klum a fost nominalizată şi la premiile Emmy, în calitate de moderatoare a emisiunii "Project Runway". De asemenea, ea s-a situat pe locul al doilea în topul celor mai bogate top modele, realizat de revista Forbes, după ce a câştigat 16 milioane de dolari în anul financiar 2008 - 2009.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Heidi Klum şi Seal vor avea propriul show TV.
 Vizualizări articol: 333 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Heidi Klum şi Seal vor avea propriul show TV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei