Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 mai 2010 - Anul XV, nr. 122 (4413)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hugo Chavez, devenit vedetă pe Twitter, şi-a creat şi un blog

Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, care a devenit într-o lună vedetă pe reţeaua Twitter, şi-a creat marţi un blog pentru a-şi expune ideile şi pentru a primi mesaje sau proiecte de la admiratorii săi, relatează AFP.

"Am decis să creăm blogul oficial al servitorului vostru", a declarat Hugo Chavez luni seară în cadrul unei reuniuni a Partidului socialist venezuelean, transmisă de postul oficial de televiziune VTV.

Pagina www.chavez.org.ve poate fi accesată începând de marţi, ora 08.00 (15.30, ora României). Pe site au fost publicate informaţii despre liderul stângii radicale sud-americane, editorialele sale duminicale, transcrieri ale discursurilor sale, înregistrări ale programului său săptămânal "Alo Presidente" şi reflecţii despre părintele său spiritual, liderul comunist cubanez, Fidel Castro.

Există de asemenea un link spre contul lui Chavez de pe reţeaua Twitter unde circa 440.000 de persoane îl urmăresc pe preşedinte, un record în Venezuela, precum şi un "perete al poporului" unde cei care "îl urmăresc pe Twitter" pot trimite "în siguranţă" fotografii şi înregistrări video.

Liderul venezuelean a denunţat batjocurile sau escrocheriile la care au fost supuse persoanele care şi-au lăsat datele de contact pe Twitter pentru a le fi soluţionate cererile.

De la deschiderea contului @chavezcandanga la 28 aprilie, Chavez a primit mii de mesaje de la persoane care i-au cerut să le rezolve diverse probleme.

Pseudonimul preşedintelui venezuelean este format din numele său şi cuvântul "candanga", folosit în Venezuela pentru a descrie o persoană energică.

Obişnuit să se adreseze direct poporului venezuelean aproape zilnic, Chavez a făcut mereu inovaţii în materie de comunicare de la ajungerea sa la putere în 1999. Dar criticii săi îl acuză că încearcă să limiteze libertatea presei care îi critică acţiunile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hugo Chavez, devenit vedetă pe Twitter, şi-a creat şi un blog.
 Vizualizări articol: 397 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hugo Chavez, devenit vedetă pe Twitter, şi-a creat şi un blog0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei