Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 apr 2010 - Anul XV, nr. 95 (4386)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Andreea Esca sărbătoreşte, în 29 aprilie, zece ani de căsnicie

Andreea Esca, prezentatoarea "Ştirilor ProTv de la ora 19.00", sărbătoreşte zece ani de când s-a căsătorit cu Alexandre Eram, pe 29 aprilie, în aceeaşi zi în care postul Pro Tv Internaţional aniversează zece ani, informează televiziunea.

Cu ocazia aniversării a zece ani pe care ProTv Internaţional îi împlineşte pe 29 aprilie, românii din întreaga lume vor avea ocazia să urmărească în exclusivitate interviuri cu personalităţi din România, cu adevăraţi "Români de 10".

Prezentatoarea emisiunii "De Suflet" la ProTv Internaţional, Dana Rogoz, s-a aflat pentru prima dată în ipostaza de reporter şi a deschis seria emisiunilor - portret "Români de 10" cu un interviu pe care i l-a luat Andreei Esca. Prezentatoarea "Ştirilor ProTv de la ora 19.00" a răspuns întrebărilor Danei, rememorând începuturile carierei de jurnalist, a vorbit despre cea mai dificilă transmisiune în direct de pe teren, dar şi despre o mare realizare personală - familia pe care şi-a întemeiat-o.

În acest context, cu ocazia interviului care va fi postat pe www.protv.ro săptămâna viitoare, Andreea Esca a spus că ziua de 29 aprilie are o dublă semnificaţie pentru ea. Pe lângă faptul că, pentru prima dată românii din afara graniţelor ţării au urmărit-o atunci la "Ştirile ProTv" prin intermediul ProTv Internaţional, în aceeaşi zi vedeta s-a căsătorit cu Alexandre Eram, sărbătorind anul acesta zece ani de căsnicie.

"Mi se pare o coincidenţă simpatică. M-am măritat în ziua în care s-a lansat ProTv Internaţional. Alex e francez, deci vezi, eu susţin internaţionalitatea", a glumit Andreea Esca.

În încheierea interviului, ea le-a urat tuturor celor care s-au stabilit departe de România "să fie fericiţi, să trăiască acolo unde vor ei, cum vor ei, dar să nu uite niciodată că sunt români". "Faptul că acum românii pot să lucreze peste tot în lume, o să ne ajute să demonstram că suntem nişte oameni de o mare calitate, valoare şi că putem să facem lucruri extraordinare. Cred că aşa o să fim toţi mândri că suntem români", a mai spus prezentatoarea "Ştirilor ProTv".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andreea Esca sărbătoreşte, în 29 aprilie, zece ani de căsnicie.
 Vizualizări articol: 651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Andreea Esca sărbătoreşte, în 29 aprilie, zece ani de căsnicie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei