Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 apr 2010 - Anul XV, nr. 90 (4381)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jennifer Aniston este imaginea campaniei publicitare pentru parfumul său, Lolavie

Jennifer Aniston este imaginea primei campanii publicitare care promovează parfumul Lolavie, ce îi poartă semnătura, informează Popsugar.com.

În noua campanie, actriţa este fotografiată pe plaja din Cabo. Parfumul pe care-l promovează va fi lansat la Londra, la jumătatea acestui an, urmând ca produsul să beneficieze de o activare in-store inedită.

Lolavie este primul parfum care poartă semnătura actriţei, deşi piaţa parfumurilor care poartă amprenta celebrităţilor este una destul de aglomerată. Procesul de creare a noului produs a durat în jur de un an şi jumătate. "A fost o formă de exprimare artistică. Ceea ce a rezultat s-a dovedit a fi o extensie a mea, nu doar un nume ataşat unei sticle de parfum", a spus Aniston, care a mărturisit că lucrează la un nou proiect, pe care îl va regiza.

Jennifer Aniston a devenit celebră datorită rolului Rachel Green din serialul de televiziune "Prietenii tăi/ Friends", care i-a adus un premiu Emmy şi un Glob de Aur. Ea a mai jucat şi în comediile "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006). În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice, jucând în "Eu şi Marley" (2008) şi în "Despre bărbaţi şi nu numai..." (2009).

 

Debutează ca regizor de lungmetraje

Jennifer Aniston a anunţat că va regiza în curând primul ei lungmetraj, actriţa americană mărturisind că lucrează deja la "un proiect secret", informează contactmusic.com.

Jennifer Aniston, care şi-a dobândit celebritatea graţie serialului de televiziune "Prietenii tăi/ Friends", a mărturisit că speră la o "renaştere" a carierei sale de la Hollywood şi că decizia ei a fost influenţată de succesul regizoral al actriţei Drew Barrymore, autoarea comediei de succes "Dă-i bătaie/ Whip It!", lansată pe marile ecrane în 2009.

"Am un proiect în derulare, pe care îl voi regiza. După ce ai făcut destul de multe filme ajungi să te întrebi: «Ce urmează?». Am ajuns într-un moment în care, din punct de vedere al creativităţii, vreau să merg într-o direcţie nouă", a mărturisit actriţa americană.

Acesta nu va fi primul exerciţiu de regie al actriţei Jennifer Aniston, ea fiind coregizoarea scurtmetrajului "Room 10", în care au jucat Robin Wright Penn şi Kris Kristofferson.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jennifer Aniston este imaginea campaniei publicitare pentru parfumul său, Lolavie.
 Vizualizări articol: 751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jennifer Aniston este imaginea campaniei publicitare pentru parfumul său, Lolavie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei