Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 apr 2010 - Anul XV, nr. 90 (4381)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jamie Oliver, pentru prima dată în topul celor mai bogate persoane din Marea Britanie

Maestrul bucătar Jamie Oliver a fost inclus în premieră în Topul 1000 al celor mai bogate persoane din Marea Britanie, informează mirror.co.uk.

Renumitul maestru bucătar, devenit un adevărat star pe plan mondial cu ajutorul emisiunilor de televiziune culinare pe care le prezintă, este şi o persoană foarte generoasă, făcând donaţii în valoare de 2,7 milioane de lire sterline (3,08 milioane de euro).

Jamie Oliver, în vârstă de 34 de ani, are o avere de 65 de milioane de lire sterline (74,13 milioane de euro), potrivit topului realizat de publicaţia Sunday Times.

Jamie Oliver figurează şi pe poziţia a 22-a din topul donatorilor, după ce a donat 4,2% din totalul averii sale.

Cea mai mare parte din aceste donaţii au fost efectuate prin intermediul fundaţiei sale, The Jamie Oliver Foundation. Această organizaţie s-a implicat în pregătirea profesională a peste 120 de tineri provenind din medii defavorizate, care au beneficiat de cursuri de pregătire în lanţul de restaurante non-profit Fifteen, începând din anul 2002.

La lansarea fundaţiei sale de caritate, Jamie Oliver, aflat în prezent în Statele Unite ale Americii, unde promovează un program ce le propune americanilor un stil de alimentaţie sănătos, a declarat: "Mă simţeam stânjenit de succesul pe care publicul mi l-a adus şi m-am simţit obligat să le dau ceva înapoi".

Cunoscutul bucătar Jamie Oliver a scris numeroase cărţi de bucate, a realizat serii televizate, colaborări cu BBC şi Channel 4, difuzate în peste 50 de ţări. În "Happy Days with the Naked Chef", ca parte a unui turneu de show-uri live, Jamie a gătit în faţa unor arene pline de fani. El a fost invitat de Tony Blair să gătească o cină la reşedinţa oficială din Downing Street 10, iar cu ocazia zilei de naştere a reginei Elisabeth a II-a, el a fost decorat cu titlul de Membru de Onoare al Ordinului Imperiului Britanic.

Topul 1000 al celor mai bogate persoane din Marea Britanie va fi publicat săptămâna viitoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jamie Oliver, pentru prima dată în topul celor mai bogate persoane din Marea Britanie.
 Vizualizări articol: 354 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jamie Oliver, pentru prima dată în topul celor mai bogate persoane din Marea Britanie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei