Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 mar 2010 - Anul XV, nr. 69 (4360)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Julia Roberts, într-un film regizat de Tom Hanks

Tom Hanks se află în negocieri avansate pentru a regiza un lungmetraj inspirat din albumul "American Idiot" al trupei Green Day, în care Julia Roberts va deţine unul dintre rolurile principale, potrivit nme.com.

Acelaşi album a stat şi la baza punerii în scenă a unui musical a cărui coloană sonoră conţine piesele trupei Green Day. Spectacolul prezintă povestea maturizării a trei adolescenţi dintr-un orăşel american. Unul se înrolează în armată, al doilea se mută într-un oraş mare, iar cel de-al treilea rămâne în oraşul în care s-a născut, pregătindu-se să devină tată. Acest musical a avut premiera în 2009 în Berkeley, oraşul natal al membrilor grupului Green Day, şi va avea premiera pe Broadway pe 20 aprilie.

După ce presa americană a vehiculat timp de mulţi ani o serie de zvonuri despre producerea unui lungmetraj inspirat din albumul "American Idiot", site-ul deadline.com a publicat, marţi, o informaţie potrivit căreia negocierile pentru adaptarea acestui proiect pentru marele ecran au intrat într-o etapă avansată.

Potrivit site-ului, Tom Hanks va regiza acest proiect cinematografic, iar actriţa Julia Roberts va deţine unul dintre rolurile principale din film.

Tom Hanks, care a fost recompensat cu premiul Oscar pentru rolurile din filmele "Forrest Gump" (1994) şi "Philadelphia" (1995), a revenit pe marile ecrane anul trecut, în mai, când a avut loc lansarea oficială a filmului "Îngeri & Demoni", o peliculă inspirată, ca şi "Codul lui Da Vinci", dintr-un roman al scriitorului american Dan Brown.

Julia Roberts şi Tom Hanks au jucat împreună în "Războiul lui Charlie", lansat în 2007 de studiourile Universal. Cel mai recent film regizat de Tom Hanks este comedia muzicală "Rock'n'roll/ That Thing You Do" (1996).

Julia Roberts, în vârstă de 42 de ani, deţinătoare a unui premiu Oscar, care şi-a câştigat celebritatea cu rolul din filmul "Frumuşica/ Pretty Woman", lucrează în prezent la alte două producţii cinematografice - "Eat, Pray, Love" şi "Valentine's Day", care îi va avea în distribuţie pe Bradley Cooper şi Eric Dane. Cele două filme vor fi lansate anul viitor.

Albumul "American Idiot" s-a vândut în peste 12 milioane de exemplare în toată lumea şi a câştigat două premii Grammy. La puţin timp după lansare, şi-a atras comparaţii cu albumele clasice de rock, considerate opere-rock, precum "Tommy" al trupei The Who, care a avut un mare succes pe Broadway în 1993, sau legendarul album "The Wall" al trupei Pink Floyd, care a fost şi el adaptat pentru a deveni un musical de succes.

Al optulea album de studio al Green Day, intitulat "21 Century Breakdown", a fost lansat pe 15 mai 2009, iar trupa a plecat apoi într-un turneu mondial, după premiera din California a musicalului "American Idiot".

De-a lungul anilor, trupa Green Day a câştigat 35 de premii, dintre care trei Grammy, opt MTV Video Music Awards, două MTV Europe Music Awards, două BRIT Awards şi American Music Awards.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Julia Roberts, într-un film regizat de Tom Hanks.
 Vizualizări articol: 615 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Julia Roberts, într-un film regizat de Tom Hanks0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei