Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 mar 2010 - Anul XV, nr. 69 (4360)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reparaţii

Campania de asfaltare a străzilor Sucevei, demarată oficial

Miercuri, 24 Martie 2010 (14:10:04)

Lucrările de asfaltare a străzilor din Suceava, ciuruite de gropi, după o iarnă grea, dar şi distruse de lucrările făcute la reţelele de utilităţi în ultimii doi ani, a început oficial miercuri dimineaţă.
Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat că lucrările pregătitoare pentru asfaltare sunt începute la intrarea în municipiul Suceava, pe bulevardul Sofia Vicoveanca, precum şi pe strada Cuza Vodă.
“De astăzi demarăm oficial campania de asfaltare în municipiul Suceava. Până acum nu s-a putut, pentru că vremea nu ne-a permis, dar cred că strategia noastră, de reparare cu pavele, a dat roade, am astupat gropile mari din municipiul Suceava, cu cheltuieli minime, faţă de alte oraşe, care au dat 3000 de euro pentru a astupa o groapă, iar lucrarea le-a ţinut doar două săptămâni”, a declarat Ion Lungu.
Anul acesta, în bugetul Primăriei Suceava sunt alocaţi 200 de miliarde lei vechi pentru reparaţii stradale, din aceşti bani aproape un miliard fiind cheltuiţi până acum pentru astuparea gropilor cu pavele.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania de asfaltare a străzilor Sucevei, demarată oficial.
 Vizualizări articol: 714 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 3 voturi
Campania de asfaltare a străzilor Sucevei, demarată oficial2.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(24 mar 2010, 15:23:51
Sa-ti bagi pavelele in... satul natal.
2.   Dar studiul de fezabilitate?dizabilitate? trimis de
(25 mar 2010, 00:37:40
Startul la promisiunea de asfaltare mai bine zis s-a dat!Buun,si acum urmeaza repede intrebarea:pt ce perioada de garantie?o luna,trei,jumatate de an?Oricum urmeaza explicatiile cu diferenta de temperatura si compozitia celebra a retetei asfaltului autohton!Nu mai bine ati incerca sa le cereti celor care se apuca de asfaltat sa garanteze calitatea asfaltului pt o perioada normala de timp si,f important sa fie aduse la nivelul asfaltului gurile de canal,pt a nu se rupe masinile in toate canalele cum ar fi de exemplu cel de la mijlocul serpentinelor,care a fost sapat pe ghicite,dupa ce a fost acoperit de asfaltatori complet,la fel s-a intamplat si pe str M Eminescu,si tot asa se va intampla in continuare daca nu va fi nimeni sa verifice ,,SI SA RASPUNDA PT ACESTE LUCRARI''pt ca sunt platite din ban public si nu ar trebui sa fie bataia de joc obisnuita de pana acum.Astea sunt simple vise,oricum stiu ca nu este interesul sa fie facut ceva ca lumea,doar traim in Romania si asta e destul!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei