Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 nov 2009 - Anul XIV, nr. 269 (4255)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Angelina Jolie s-a împăcat cu tatăl ei, actorul Jon Voight

Angelina Jolie s-a împăcat cu tatăl ei, Jon Voight, reluând legătura cu acesta după şapte ani de înstrăinare, potrivit declaraţiilor actorului american, citat accesshollywood.com.
Actorul în vârstă de 70 de ani vorbeşte din nou cu fiica sa: "Ţinem legătura, dar nu regulat. Ne iubim şi acesta este cel mai important lucru".
Potrivit unui prieten al familiei Voight, tatăl şi fiica au avut o întâlnire în februarie şi se pare că au păstrat legătura de atunci. Aceeaşi sursă a spus că Brad Pitt, partenerul Angelinei, ar fi facilitat această împăcare. "Angie a făcut primul pas. (...) Brad a susţinut-o, fiind un element-cheie în demersul ei", a spus sursa citată.
Angelina Jolie a refuzat timp de mai mulţi ani să vorbească cu tatăl său şi nu i-a permis să-şi vadă nepoţii din cauză că acesta a declarat în 2003 că fiica sa "are serioase probleme mintale", în mai multe interviuri televizate.
Familia Angelinei Jolie a mai constituit recent subiect de presă, legat de faptul că actriţa ar vrea să adopte un nou copil, din Siria. Angelina şi Brad cresc împreună trei copii adoptaţi şi trei biologici, iar actorul, se pare, nu ar fi tocmai încântat de ideea unei noi adopţii. Cu toate acestea, Angelina a depus actele necesare pentru adopţie, numai pe numele ei, la serviciul de profil din Washington, potrivit unui reprezentant al instituţiei.
Angelina l-a adoptat pe cel mai mare dintre copiii ei - Maddox, acum în vârstă de 8 ani - din Cambodgia, în 2001, pe când era încă măritată cu actorul Billy Bob Thornton, însă a fost singurul său părinte legal. După despărţirea de Thornton, a adoptat-o pe Zahara, din Etiopia, în 2005, şi după ce a început o relaţie cu Brad Pitt, acesta a devenit şi el părinte al celor doi copii. Cuplul a avut primul copil biologic - o fiică numită Shiloh - în mai 2006, iar apoi l-au adoptat pe Pax din Vietnam, în martie 2007. În iulie 2008, cei doi actori au devenit din nou părinţi biologici, de această dată de gemeni - Knox şi Vivienne.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelina Jolie s-a împăcat cu tatăl ei, actorul Jon Voight.
 Vizualizări articol: 758 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Angelina Jolie s-a împăcat cu tatăl ei, actorul Jon Voight2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei