Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 nov 2009 - Anul XIV, nr. 269 (4255)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicolas Cage, nevoit să îşi vândă două case, pentru a-şi plăti datoriile

Actorul american Nicolas Cage, aflat în dificultăţi financiare, a vândut două dintre casele lui, aflate în New Orleans (SUA), pentru a-şi plăti o parte din datorii, potrivit accesshollywood.com.
Vedeta unor filme precum "Părăsind Las Vegas-ul" şi "Comoara Naţională" datorează Fiscului american (IRS) peste 6 milioane de dolari.
Cele două case ale sale din Cartierul Francez din New Orleans au fost vândute, joi, prin licitaţie. Singurul potenţial cumpărător care s-a prezentat a fost Regions Bank, la care Cage făcuse un împrumut şi care a şi achiziţionat locuinţele, pentru suma de 4,5 milioane de dolari. Proprietăţile erau estimate la o valoare totală de peste 6,8 milioane de dolari.
Luna trecută, actorul l-a dat în judecată pe fostul său manager, Samuel J. Levin, pentru incompetenţă, susţinând că acesta l-a adus la ruină. În ultimele luni, Cage a mai fost nevoit să îşi scoată la vânzare mai multe proprietăţi şi îl acuză pe Levin că este nevoit să îşi vândă în pierdere o parte din proprietăţile şi investiţiile importante ale sale. Potrivit lui Cage, Levin a încasat "milioane de dolari" cât a lucrat pentru el, timp în care i-a investit banii în afaceri foarte riscante şi nu i-a achitat impozitele.
Astfel, actorul îl face pe fostul său manager responsabil de daune de peste 20 de milioane de dolari şi consideră că ar trebui să i se plătească "în mod exemplar" prejudiciul provocat.
Contactat de Access Hollywood, Levin nu a dorit să facă vreun comentariu.
În aprilie, actorul a anunţat că a vândut un castel pe care îl deţinea în Germania pentru că "nu şi-l mai putea permite" din cauza crizei economice.
În cei 20 de ani de carieră, Nicolas Cage, în vârstă de 45 de ani, a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes. Nicolas Cage a terminat de curând filmările pentru "The Sorcerer's Apprentice". Pe numele său real Nicholas Coppola, actorul a adoptat un pseudonim pentru a evita asocierea sistematică cu celebrul său unchi, regizorul Francis Ford Coppola.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicolas Cage, nevoit să îşi vândă două case, pentru a-şi plăti datoriile.
 Vizualizări articol: 330 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nicolas Cage, nevoit să îşi vândă două case, pentru a-şi plăti datoriile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei