Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 oct 2009 - Anul XIV, nr. 242 (4228)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prinţul Harry şi Chelsy Davy s-au împăcat

Prinţul Harry, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta lui iubită, Chelsy Davy, au oferit presei britanice primul semn concret că s-au împăcat, după despărţirea lor de la începutul anului, ei fiind văzuţi cinând împreună vineri seară, informează people.com.
Cei doi au reînceput să se întâlnească de câteva săptămâni, în mare discreţie, însă, la sfârşitul săptămânii trecute, au fost văzuţi luând masa în Notting Hill, un district şic din Londra, în clubul Beach Blanket Babylon.
Aceasta a fost prima fotografie a prinţului Harry, în vârstă de 25 de ani, alături de Chelsy Davy, în vârstă de 23 de ani, după despărţirea lor care a avut loc la începutul anului. Surse au afirmat atunci că cei doi au decis să rămână prieteni. Deşi presa a asociat numele lor cu ale altor parteneri, după despărţirea din ianuarie, prinţul Harry şi Chelsy Davy au început, în ultimele luni, să petreacă tot mai mult timp împreună.
Robert Newmark, proprietarul clubului Beach Blanket Babylon, a declarat: "Harry şi Chelsy au luat o cină în linişte, în apropierea unui şemineu dintr-o zonă liniştită şi privată a restaurantului".
După ce au plecat din acest club, aproape de miezul nopţii, cuplul a mers la Whiky Mist, clubul lor preferat din Mayfair, unde s-au întâlnit şi cu verişoarele prinţului Harry, prinţesele Beatrice şi Eugenie.
A existat un dublu motiv de sărbătoare vineri seară: Harry a trecut examenul de pilot de elicopter şi a aflat că va fi relocat într-o altă bază, pentru următoarea etapă de pregătire militară. Această bază este mai aproape de Londra, unde Davy, care va împlini 24 de ani în această săptămână, lucrează ca avocat.
Biroul de presă al prinţului Harry de la Palatul St. James nu a comentat această presupusă împăcare a prinţului cu Chelsy Davy, însă a confirmat faptul că Harry face progrese în cariera lui militară. "Prinţul Harry este încântat că a încheiat cu succes cursul de pilot de elicoptere. El va începe o altă etapă de pregătire la baza Army Air Corps din Middle Wallop, din comitatul Hampshire", se indică în acest comunicat oficial.
Fiul cel mic al prinţului Charles, moştenitorul tronului britanic, şi al regretatei prinţese Diana s-a antrenat în aceeaşi bază militară ca şi fratele lui, William, care urmează, la rândul său, un curs de formare ca pilot pentru misiunile de salvare aeriene.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prinţul Harry şi Chelsy Davy s-au împăcat.
 Vizualizări articol: 680 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prinţul Harry şi Chelsy Davy s-au împăcat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei