Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 aug 2009 - Anul XIV, nr. 192 (4178)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hugh Grant doreşte să renunţe la actorie

Actorul britanic Hugh Grant declară că doreşte să renunţe la actorie, la fel ca în urmă cu 15 ani, când a fost pe punctul de a abandona această carieră, însă a primit rolul principal în pelicula "Patru nunţi şi o înmormântare", informează dailymail.co.uk.
Actorul britanic a declarat că, în ultimii 15 ani, actoria a fost pentru el "o experienţă mizerabilă" şi şi-a ameninţat producătorii de cel puţin două ori că va renunţa la această meserie.
Recent, la doar câteva luni după ce a încheiat filmările la o nouă peliculă, Hugh Grant a mărturisit că se gândeşte din nou la retragere.
Acuzând că are prea mult trac, actorul britanic în vârstă de 48 de ani spune că, în prezent, se simte pregătit să renunţe la meseria care l-a făcut celebru. "Îmi place absolut tot la filmare, dar nu şi când trebuie să joc", a mărturisit Hugh Grant pentru revista americană Entertainment Weekly.
"Sunt minunat la repetiţii, dar nu am fost niciodată prea bun atunci când camerele încep să filmeze. În ultimii ani am suferit mult din cauza tracului şi (uneori, n.r.) eram complet paralizat", a adăugat actorul.
Deşi a devenit cunoscut graţie rolurilor din filme precum "Patru nunţi şi o înmormântare", "Notting Hill" şi "Pur şi simplu dragoste", Hugh Grant a declarat că partiturile din comedii îl fac să fie "extrem de nervos".
Obiceiul lui Hugh Grant de a ameninţa că se retrage - şi apoi de a semna pentru un nou film - i-a făcut pe mulţi dintre admiratorii săi să se întrebe dacă el este cu adevărat pregătit să renunţe la actorie.
El a mărturisit la un moment dat că audiţia pentru "Patru nunţi şi o înmormântare" ar fi fost ultima la care ar fi participat dacă nu ar fi obţinut acest rol, în 1994, care i-a adus, în cele din urmă, celebritate la nivel internaţional.
Actorul britanic a anunţat după acest film că intenţionează să se retragă după 10 ani petrecuţi în industria cinematografică, susţinând că frica scoate la iveală tot ce este mai bun în el, în momentul în care păşeşte în faţa camerelor de filmat.
În 2004, la expirarea termenului de 10 ani, actorul britanic părea să fi rămas în continuare destul de fidel acestei idei, susţinând că actoria este "o experienţă mizerabilă" şi "foarte grea".
În ciuda faptului că se considera "pe jumătate pensionar", după ce a filmat "Bridget Jones: La limita raţiunii" a acceptat să joace în "Vise americane" şi "Muzica şi versurile". El a mărturisit că se simte, totuşi, puţin ruşinat de faptul că ameninţă cu retragerea, dar apoi semnează pentru alte roluri. "Îmi dau seama cât de ridicol par", a declarat el pentru Entertainment Weekly.
Ultimele declaraţii ale sale despre retragere au venit la câteva luni după ce a încheiat filmările la "Did You Hear About The Morgans?", primul său lungmetraj din ultimii doi ani.
Acest film, în care apare şi starul din "Totul despre sex", actriţa americană Sarah Jessica Parker, prezintă povestea unui cuplu bogat din New York care asistă la o crimă şi care se mută în statul Wyoming. În ciuda tracului, Hugh Grant a declarat că i-a plăcut să filmeze în New Mexico şi, drept urmare, a devenit un fan al muzicii country americane.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hugh Grant doreşte să renunţe la actorie.
 Vizualizări articol: 495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hugh Grant doreşte să renunţe la actorie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei