Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 aug 2009 - Anul XIV, nr. 192 (4178)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Elena Udrea l-a reclamat pe Ludovic Orban la Parchet, pentru abuz în serviciu

Marţi, 18 August 2009 (17:34:14)

Ministrul Turismului Elena Udrea a depus, marţi, o plângere penală la Parchetul instanţei supreme, împotriva lui Ludovic Orban, pentru abuz în serviciu contra interesului public, la o zi după apariţia în presă a unei înregistrări din Comisia parlamentară privind activitatea ministerului.

Elena Udrea îl acuză doar pe Ludovic Orban, în calitatea sa de preşedinte al Comisiei parlamentare de anchetă privind cheltuielile de la Ministerul Turismului.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a confirmat, marţi, pentru MEDIAFAX, că ministrul Turismului, Elena Udrea, a depus o plângere împotriva liberalului Ludovic Orban, pe care îl acuză de abuz în serviciu contra interesului public, reclamaţia fiind înregistrată.

Ministerul Turismului a anunţat, în 13 august, că va depune plângere penală împotriva lui Orban, după ce acesta a declarat că ministerul nu a avut bază legală pentru a efectua cheltuieli pentru activitatea de publicitate.

Ministrul Turismului Elena Udrea, a anunţat, luni, că va depune plângere penală împotriva a patru membri ai Comisiei parlamentare de anchetă privind MT, care apar într-o înregistrare prezentată în presă.

Duminică seară, pe mai multe bloguri şi în presă a apărut o înregistrare a discuţiilor din Comisia Udrea, dintre Ludovic Orban, Aura Vasile, Adriana Săftoiu şi, potrivit transcrierii care a însoţit înregistrarea primită de redacţii, un al patrulea participant ar fi fost Lakatos Peter, care neagă, însă, prezenţa la această convorbire. Potrivit Gândul, cea de-a patra persoană care a fost la această discuţie este social-democratul Dumitru Chiriţă.

Membrii comisiei reluau acuzaţiile apărute în presă la adresa ministrului Udrea, stabilesc planul audierilor şi persoanele pe care ar urma să le audieze. De asemenea, discută modalităţi de a găsi dovezi în sprijinul acuzaţiilor apărute la adresa ministrului Turismului.

PDL a cerut, luni, desfiinţarea Comisiei parlamentare de anchetă, însă, marţi, aceasta şi-a continuat audierile.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Udrea l-a reclamat pe Ludovic Orban la Parchet, pentru abuz în serviciu.
 Vizualizări articol: 678 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Elena Udrea l-a reclamat pe Ludovic Orban la Parchet, pentru abuz în serviciu5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei