Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 aug 2009 - Anul XIV, nr. 192 (4178)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Motociclete şi rock la Bukowina Motor Show, la Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bukowina Motor Club, singurul club moto din regiune, a organizat la finele săptămânii trecute, la Rădăuţi, o întrunire moto la care au participat aproape două sute de bikeri din ţară, dar şi din străinătate.
Manifestarea a debutat vineri după-amiază, cu festivitatea de primire, instalarea invitaţilor, iar de la orele serii până dincolo de miezul nopţii au concertat câteva trupe rock.
Sâmbătă dimineaţă, o parte din cei aproape două sute de conducători de Kawasaki, Aprilia, Honda, Suzuki, Yamaha, BMW sau alte mărci au pornit la o paradă moto pe traseul Rădăuţi-Suceviţa-Palma-Rădăuţi, paradă deosebit de apreciată de sutele de privitori din zonă şi din municipiu, dar şi de participanţi.
„Mă bucur foarte mult că am ajuns în Bucovina şi că particip la întrunirea organizată de Bukowina Motor Club. Am întâlnit prieteni vechi aici, dar mi-am făcut şi alţii, oricum nu regret că am venit aici. Chiar vreau să-i felicit pe organizatori şi promit că vin şi anul viitor”, a ţinut să precizeze proprietarul unei motociclete Aprilia 1000.
După-amiază, în jurul orei 17,00, au avut loc o serie de concursuri specifice acestor întruniri, trasul funiei, alergatul în saci, mersul lent, concursuri care au avut un succes aparte printre motociclişti. Seara s-a încheiat cu un nou concert de rock, concert care a avut finişul la primele ore ale zilei de duminică.
Trebuie remarcat că la Rădăuţi au fost văzute câteva „bijuterii” din rândul motocicletelor, şi poate că cea mai elegantă a fost un Harley Davidson, de câteva zeci de mii de euro, proprietarul acesteia fiind un localnic, omul de afaceri Alexandru Şcheul, din Horodnic.
Bukowina Motor Club (BMC) a luat fiinţă în luna august 2006 şi este singurul club moto din Bucovina. A fost fondat în Rădăuţi, de şapte membri, iar în momentul de faţă numărul acestora a crescut la peste 50.
„Numele clubului arată în mod simplu locaţia şi natura acestuia, iar Bukowina a fost ales după denumirea originală a acestei zone. Clubul este deschis tuturor celor care se simt cu sufletul în Bucovina, sunt motociclişti, indiferent dacă sunt îndrăgostiţi de speed, enduro, chopper, old timer, tourer, ne împărtăşesc modul nostru de a fi şi îl reprezintă într-o manieră respectabilă. Activităţile pe care ne-am propus să le facem împreună sunt diverse şi includ plimbări cu motocicletele, achiziţionarea de echipamente şi motociclete, suport şi ajutor în cazul excursiilor, organizarea de evenimente motociclistice publice, petreceri sau o simplă bere împreună”, a precizat Eugen Dobrotă, unul dintre organizatorii acţiunii de la finele săptămânii trecute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Motociclete şi rock la Bukowina Motor Show, la Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 3194 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Motociclete şi rock la Bukowina Motor Show, la Rădăuţi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari! trimis de
(18 aug 2009, 12:26:53
Felicitari organizatorilor! Locatia a fost super, desi putin cam mica...trupele rock au lasat de dorit, poate pe viitor se vor gasi bani pt niste trupe adevarate...

Oricum...a fost super!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei