Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 aug 2009 - Anul XIV, nr. 192 (4178)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Aşteptând-o, degeaba, pe Elena Udrea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primul om din lume care a reuşit să dea o lovitură de stat în Norvegia şi care a prezis că turismul montan se va face în viitor doar la munte, Elena Udrea adică, trebuia să vină din nou în judeţul Suceava. Cel mai blond ministru pe care l-a avut România în toată istoria lui postpaşoptistă s-a îndrăgostit de judeţul nostru aşa cum se îndrăgosteau pe timpuri asistentele medicale de preşedinţi. Mă refer la preşedinţii de CAP-uri, evident.
Ministrul Turismului trebuia să sosească la Suceava la invitaţia Regelui Gheorghe Flutur. Fie, preşedintele Gheorghe Flutur, dar ce importanţă are? Păi are, fiindcă pentru doamna Udrea nu există decât un singur preşedinte. Firesc, nu este vorba despre preşedintele Norvegiei şi nici despre un preşedinte de CAP.
Şi pentru că tot am vorbit despre CAP-uri, îmi aduc aminte că pe vremea cuplului dictatorial Ceauşescu exista o legendă care spunea că, la fiecare vizită de lucru a celui mai iubit fiu al poporului şi a savantei de renume mondiale, acestora le erau prezentate grafice cu depăşirile de plan la toate cele, dar şi vacile care dădeau cel mai mult lapte din lume. Numai că vacile campioane erau doar vreo două şi erau purtate de la un CAP la altul, funcţie de locul unde trebuiau să sosească Nicolae şi Elena Ceauşescu.
Acum lucrurile s-au schimbat. Pe preşedintele României nu-l cheamă Nicolae, ci Traian, iar acesta nu este căsătorit cu Elena, ci cu Maria. Elena este doar ministru, şi nu soţie de preşedinte, iar, dacă vine în vizită, acesteia nu-i sunt prezentate depăşirile de plan la producţia de lapte deoarece, din pricina politicilor agricole greşite, fermierii şi procesatorii de lapte din judeţul Suceava nu prea mai au ce prezenta.
În schimb, Elena de la Turism este întâmpinată de zâmbetul larg al lui Gheorghe Flutur, de bucatele alese făcute din ordinul lui Gheorghe Flutur, de privirea serioasă a lui Gheorghe Flutur, un om responsabil care face drumuri şi dezvoltă turismul, cu proiectele făcute de specialiştii lui Gheorghe Flutur, dar şi cu angajaţii primăriilor din diferite comune aduşi să facă figuraţie în faţa ministrului Turismului la solicitarea expresă a lui Gheorghe Flutur.
Exact, la sfârşitul săptămânii trecute, mai multe primării din judeţ primiseră sarcină de la Gheorghe Flutur să-şi aducă oamenii la Mălini pentru a o întâmpina pe Elena Udrea. Cum ar veni, păstorul judeţului Suceava, Gheorghe Flutur, se gândise, din nou, ca, în cinstea sosirii marii doamne a politici româneşti, să înlocuiască vacile care dau lapte cu oile care dau voturi.
Păcat că doamna Udrea n-a mai venit la Suceava. E mare păcat pentru angajaţii primăriilor din comunele sucevene, care visau să vadă pe viu o mare doamnă de la oraş şi s-o întrebe dacă-i adevărat că preşedintele este un om deosebit, aşa cum se vede la televizor. Preşedintele Norvegiei, evident.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aşteptând-o, degeaba, pe Elena Udrea.
 Vizualizări articol: 1946 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.81/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 21 voturi
Aşteptând-o, degeaba, pe Elena Udrea4.8521

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei