Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 iul 2009 - Anul XIV, nr. 161 (4147)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Toya Jackson: „Michael Jackson a fost asasinat”

Michael Jackson a fost asasinat de nişte "paraziţi" care au vrut să profite financiar de pe urma decesului lui, potrivit declaraţiilor surorii starului, La Toya Jackson, publicate de două tabloide britanice, The Mail on Sunday şi News of the World, şi preluate de AFP.
Joe, tatăl lui Michael Jackson, a declarat şi el, în urmă cu câteva zile, într-un interviu pentru postul de televiziune ABC, că fiul său a fost asasinat. Interviul va fi difuzat integral marţi de postul ABC.
La rândul său, La Toya Jackson a declarat că a cerut efectuarea unei autopsii private şi că este hotărâtă să afle totul despre moartea fratelui ei. "Am o idee destul de precisă despre concluziile autopsiei", a declarat aceasta, citată de presa britanică. "Cred că Michael a fost asasinat, am simţit asta de la început", a spus La Toya. "Nu este vorba de o singură persoană vinovată, ci de o conspiraţie a mai multora", a mai spus La Toya Jackson. "Era înconjurat de oameni răi. Michael era o persoană foarte dulce, afectuoasă. Oamenii au profitat de acest lucru", a continuat La Toya Jacskon.

 

Michael valora mai mult mort decât viu

"Acum în urmă cu mai puţin de o lună, mi-am spus că Michael va muri înainte să înceapă seria de concerte la Londra, pentru că era înconjurat de oameni care nu apărau din inimă interesele sale", a spus aceasta.
"Michael avea o avere de peste un miliard de dolari. Când cineva are o asemenea avere, se învârt mulţi în jurul lui. Am spus familiei mele că el nu va merge niciodată (să concerteze, n.r.) la Londra. Valora mai mult mort decât viu", a adăugat La Toya. Ea spune că "un grup de paraziţi" l-a îndepărtat pe Michael de familia şi prietenii săi şi l-a forţat să semneze pentru cele 50 de concerte pe care urma să le susţină, din 13 iulie, la Londra.

 

Michael Jackson vroia să devină regizor

Sora starului spune că nu se va opri până nu va scoate la lumină adevărul şi îi va pedepsi pe cei vinovaţi.
La Toya a precizat că fratele său a fost descoperit mort în camera medicului lui, Conrad Murray. "Michael a fost dus din camera sa în cea a doctorului. Ce s-a întâmplat acolo, nu ştim", a spus aceasta.
Sora lui Michael a adăugat că, de altfel, starul voia să renunţe la muzică pentru o carieră în regie. "Primul film trebuia să fie un horror, cu titlul «Thriller». Urma să abandoneze muzica. Nu mai voia să urce pe scenă".



Michael obişnuia să-şi actualizeze testamentul o dată la cinci ani

Ea a mai spus că Michael obişnuia să-şi actualizeze testamentul o dată la cinci ani, fiind deci posibil ca unul nou, "datând din 2007 să apară la suprafaţă". Deocamdată, justiţia a luat în considerare un testament datând din 2002, care o numeşte pe mama lui Michael, Katherine, în vârstă de 79 de ani, tutore al celor trei copii ai lui: Prince Michael, în vârstă de 12 ani, Paris, în vârstă de 11 ani, şi Prince Michael II, în vârstă de 7 ani. Totodată, în cazul în care Katherine Jackson moare, custodia copiilor ar reveni unei bune prietene a lui Michael Jackson, cântăreaţa Diana Ross. Michael a cerut prin testamentul său instituirea unui fond de administrare a bunurilor - Michael Jackson Family Trust - în beneficiul celor trei copii ai lui, al mamei sale şi al mai multor organizaţii caritabile. Totodată, Michael Jackson "a omis-o" în mod intenţionat în testament pe mama celor doi copii mai mari ai lui, fosta lui soţie, Deborah Rowe. Testamentul îi numeşte pe avocatul John Branca şi pe producătorul John McClain drept coexecutori, aceştia fiind, în prezent, administratori provizorii ai averii starului.
La două săptămâni după moartea celebrului cântăreţ, dependenţa sa de medicamente şi rolul pe care l-au avut medicii săi în această tragedie se află în centrul anchetei poliţiei americane. Joi, Institutul medico-legal din Los Angeles a cerut în mod oficial mai multor medici ai celebrului cântăreţ să remită dosarele medicale ale starului, potrivit publicaţiei Los Angeles Times, care citează surse din poliţia americană.
Michael Jackson a decedat la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie, la Los Angeles, în urma unui stop cardiac.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Toya Jackson: „Michael Jackson a fost asasinat”.
 Vizualizări articol: 769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La Toya Jackson: „Michael Jackson a fost asasinat”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei