Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 iul 2009 - Anul XIV, nr. 161 (4147)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Augustin Viziru s-a căsătorit civil sâmbătă

Actorul Augustin Viziru s-a căsătorit civil, sâmbătă, cu logodnica sa, Oana Mareş, dar îşi amână luna de miere deoarece a început repetiţiile pentru rolul pe care îl are în primul serial de epocă românesc, "Aniela", produs de Promance şi difuzat din toamnă Acasă, informează postul tv.
Augustin Viziru şi Oana Mareş s-au îndrăgostit la prima vedere şi, după o poveste de dragoste ce durează de mai bine de nouă ani, s-au căsătorit civil. "Am ştiut din prima clipă când am văzut-o că suntem predestinaţi şi că vreau să îmbătrânesc alături de ea. O consider cea mai frumoasă femeie din lume, iar asta mă face pe mine cel mai norocos. Azi (sâmbătă, n.r.) am avut emoţii ca în prima zi, drept dovadă, am venit amândoi la starea civilă... fără acte. Dar asta s-a rezolvat imediat, am dat o fugă până acasă şi le-am adus. Asta este o amintire frumoasă, pe lângă multe altele, pe care îmi doresc să am ocazia să le povestesc nepoţilor noştri. Momentan ne concentrăm asupra primului copil, care sperăm să vină cât mai repede, deoarece ni-l dorim amândoi foarte mult", mărturiseşte Augustin.
Într-un moment atât de important, şi-au dorit să le fie alături doar persoanele apropiate. "Am vrut o ceremonie intimă, cât mai restrânsă. Au fost doar rude şi prieteni apropiaţi, în jur de 60 de persoane, exact cum ne-am dorit. Totul a ieşit bine, în ciuda emoţiilor pe care le-am avut amândoi, deoarece nici unul dintre noi nu mai participase până acum la un asemenea eveniment. Am avut senzaţia că totul se întâmplă după un adevărat scenariu, iar indicaţiile pe care le primeam, m-au făcut să mă simt că pe platouri", spune vedeta postului Acasă.
Tinerii căsătoriţi vor avea parte şi de luna de miere mult visată, însă nu vară aceasta, întrucât Augustin se pregăteşte pentru rolul Ion pe care îl va interpreta în "Aniela", prima telenovelă de epocă românească, ce va fi difuzată Acasă. "Sunt fericit că şi pe plan profesional lucrurile merg după cum îmi doream. «Aniela» este un proiect foarte ambiţios, la care mă bucur că iau parte. Ion, personajul meu, este ordonanţa generalului Vulturesco (Gheorghe Dinică), un rol ce mă va aduce în faţă telespectatorilor într-o ipostază total diferită faţă de cele în care m-au văzut până acum", adaugă Augustin.
Echipa emisiunii "Poveştiri adevărate" a fost prezentă la cununia civilă şi la petrecerea ce a urmat şi a surprins momente din viaţa celor doi, pe care telespectatorii le pot urmări luni, de la ora 22.00, pe postul Acasă. De asemenea, în ediţia de luni a emisiunii "Poveştiri de noapte", invitaţii speciali vor fi Augustin şi Oana.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Augustin Viziru s-a căsătorit civil sâmbătă.
 Vizualizări articol: 1028 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Augustin Viziru s-a căsătorit civil sâmbătă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei