Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 iun 2009 - Anul XIV, nr. 129 (4115)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Barack Obama, primul preşedinte în exerciţiu inclus în topul Forbes

Barack Obama este primul preşedinte în exerciţiu care îşi face intrarea în clasamentul anual al celor 100 "cele mai puternice celebrităţi", publicat miercuri de revista Forbes, alături de vedete ale muzicii, filmului şi altor domenii, relatează AFP.
Preşedintele american ales în noiembrie, figurează pe poziţia 49 a clasamentului, cu mult în urma unor vedete ca Angelina Jolie, Oprah Winfrey sau Madonna, care ocupă primele locuri ale clasamentului în 2009.
Vedeta micului ecran în Statele Unite, care a ocupat prima poziţie a clasamentului doi ani consecutiv, a fost detronată de Angelina Jolie în această listă care ia în calcul veniturile, dar şi apariţiile în presă şi pe Internet.
Winfrey deţine suma record de 275 de milioane de dolari, faţă de 27 de milioane ale partenerei lui Brad Pitt, a treia în clasamentul pe anul trecut.
Turneele şi prezenţa constantă a Madonnei pe prima pagină a tabloidelor, o plasează pe aceasta pe locul trei cu venituri de 110 milioane de dolari, faţă de locul 21 anul trecut.
Autoarea seriei "Harry Potter", britanica J. K. Rowling, prima în ceea ce priveşte veniturile în 2008, a pierdut mai multe poziţii, ieşind din top.
În urma lui Beyonce Knowels, care rămâne pe poziţia a patra, primul bărbat al clasamentului este Tiger Woods, cel mai bine plătit sportiv de pe planetă cu venituri de 110 milioane de dolari, anul trecut clasându-se al doilea.
Woods este urmat de vedeta rock, Bruce Springsteen şi de Steven Spielberg, care trece de pe poziţia a 13-a pe şapte, în special datorită lansării noului film Indiana Jones.
Actriţa Jennifer Aniston, care trece de pe locul 17 pe locul opt, se clasează exact înaintea fostului ei soţ, Brad Pitt, clasat pe locul zece anul trecut.
Kobe Bryant, vedeta echipei de baschet Los Angeles Lakers, pe locul 19 anul trecut, s-a clasat pe poziţia a zecea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Barack Obama, primul preşedinte în exerciţiu inclus în topul Forbes.
 Vizualizări articol: 396 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Barack Obama, primul preşedinte în exerciţiu inclus în topul Forbes0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei