Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 mai 2009 - Anul XIV, nr. 116 (4102)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iron Maiden va lansa un joc video pentru a-şi promova un DVD

Trupa britanică Iron Maiden a decis să apeleze la companiile EMI şi Matmi, care vor colabora pentru a produce un joc video ce promovează DVD-ul cu filmul documentar despre legendara trupă rock, intitulat "Flight 666", informează brandrepublic.com.

Noul joc video va reproduce cel mai recent turneu mondial al trupei Iron Maiden, intitulat "Somewhere Back In Time", prezentându-l pe solistul Bruce Dickinson pilotând un avion şi conducându-i pe colegii de trupă în jurul lumii.

Utilizatorii vor putea să piloteze ei înşişi avionul trupei Iron Maiden, în cele 10 niveluri ale jocului, care îi va purta în cinci dintre ţările în care legendarii rockeri britanici au susţinut concerte: Australia, Canada, India, Japonia şi Mexic. În timpul acestui joc, de-a lungul călătoriei, ei vor putea să lanseze din avion mai multe boxe audio, pentru "a zgudui lumea întreagă cu ajutorul muzicii rock" şi pentru a câştiga cât mai multe puncte.

Completând fiecare nivel al jocului, utilizatorii vor primi o ştampilă pe paşaportul Iron Maiden, iar fiecare nivel activează un trailer gratuit care prezintă imagini din documentarul "Flight 666".

Jocul include şi un concurs care le oferă fanilor posibilitatea de a câştiga diverse premii în exclusivitate, precum ţinutele speciale purtate pe scenă de membrii trupei în timpul acestui turneu mondial.

DVD-ul "Iron Maiden: Flight 666" va fi lansat de EMI Records pe 25 mai.

Fondată în 1975, în Marea Britanie, Iron Maiden este una dintre cele mai celebre trupe heavy metal. Mascota ei, Eddie, un zombie ameninţător, a devenit un simbol al genului.

Iron Maiden a lansat de-a lungul carierei nu mai puţin de 14 albume, vândute în aproximativ 70 de milioane de exemplare. Hituri precum "The Trooper", "Flight of Icarus", "Where Eagles Dare", "To Tame A Land", "Wasted Years", "Bring Your Daughter... to the Slaughter", "Afraid to Shoot Strangers", "Wasting Love" au transformat Iron Maiden într-una dintre cele mai longevive şi influente trupe de heavy metal din întreaga lume. Grupul este format din Steve Harris, Bruce Dickinson, Dave Murray, Adrian Smith, Janick Gers şi Nicko McBrain.

În 2008, pe 4 august, trupa Iron Maiden a concertat şi în România, pe stadionul Cotroceni din Bucureşti, în faţa a aproximativ 22.000 de spectatori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iron Maiden va lansa un joc video pentru a-şi promova un DVD.
 Vizualizări articol: 366 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iron Maiden va lansa un joc video pentru a-şi promova un DVD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei