Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 mai 2009 - Anul XIV, nr. 116 (4102)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eşec

Dragoş Ungureanu nu a trecut de examenul pentru şefia Gărzii Financiare Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Surpriză la examenele pentru ocuparea funcţiilor de director coordonator la nivelul instituţiilor descentralizate sucevene. Dacă, în urmă cu trei zile, după examen, existau informaţii potrivit cărora fostul viceprimar din Siret Dragoş Ungureanu ar fi reuşit să promoveze proba în care şi-a prezentat proiectul de management pentru conducerea Gărzii Financiare Suceava, ieri, după publicarea rezultatelor, acesta a fost declarat respins.

Dragoş Ungureanu a candidat pentru postul de director coordonator al Gărzii Financiare Suceava, însă nu a reuşit să obţină minimul de puncte necesare pentru a fi declarat admis. Potrivit rezultatelor publicate de comisia de evaluare, Dragoş Ungureanu a reuşit să obţină doar 56,5 puncte, în condiţiile în care punctajul minim de care avea nevoie era de 70.

Dacă Ungureanu nu a reuşit să promoveze examenul, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre fostul comisar şef al Gărzii Financiare Ionuţ Vartic, care a vizat postul de director coordonator adjunct al acestei instituţii. Vartic a obţinut 89 de puncte, cel mai mare punctaj la nivel naţional dintre cei care au susţinut examenul pentru funcţiile de director adjunct al secţiilor Gărzii Financiare.

 

Dan Anchidin, adjunct la DGFP Suceava

Aşa cum am anunţat în cursul zilei de ieri, Petrică Ropotă rămâne în continuare la conducerea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Suceava, el reuşind să promoveze examenul cu 81 de puncte. În funcţia de director coordonator adjunct al DGFP Suceava la Activitatea de Inspecţie Fiscală urmează să fie numit Dan Anchidin, care până în prezent a ocupat postul de şef al biroului de audit din cadrul Finanţelor Sucevene.

La examenul pentru al doilea post de adjunct al DGFP Suceava, la Activitatea de Administrare a Veniturilor Statului s-au prezentat doi concurenţi, Silvia Boliacu şi Irina Ancuţei. Cel mai mare punctaj, 75,25 puncte, a fost obţinut de Silvia Boliacu, în timp ce Ancuţei a fost notată cu 73,25 puncte. Silvia Boliacu a ocupat funcţia de director al Primăriei din Rădăuţi în perioada 1991 – 2008.

 

Petrea Dulgheru rămâne la conducerea Direcţiei Sanitar Veterinară

Un alt director care a fost reconfirmat în funcţie este cel al Direcţiei Sanitar Veterinare, Petrea Dulgheru. Acesta a reuşit să promoveze examenul susţinut în urmă cu două zile, urmând să preia funcţia de director coordonator în cursul săptămânii viitoare. Dulgheru îi va avea ca adjuncţi pe Dănuţ Botezan (departamentul de sănătate animală), Gheorghe Iacoban (siguranţă alimentară) şi Viorica Ureche (departamentul economic).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dragoş Ungureanu nu a trecut de examenul pentru şefia Gărzii Financiare Suceava.
 Vizualizări articol: 1237 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.92/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.9 din 12 voturi
Dragoş Ungureanu nu a trecut de examenul pentru şefia Gărzii Financiare Suceava2.9512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   . trimis de
(21 mai 2009, 13:19:21
finantele ...o institutie condusa de un profesionist...mult succes
2.   Hai mai trimis de
(21 mai 2009, 14:37:46
care esti ala ce te plictisesti atata de tare ca zi de zi il lingi in fund pe Ropota???
2.1  RE: Hai mai trimis de
(22 mai 2009, 09:02:15
mai DEUTA ...nu mai pierde timpul analiz�nd comentariile la articole...foloseste timpul pentru a invata ce este repectul fata de interlocutori, ce este acela un limbaj civilizat, fara calomnii

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei