Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 mai 2009 - Anul XIV, nr. 116 (4102)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Britney Spears, dată în judecată de fosta ei gardă de corp

Cântăreaţa Britney Spears a fost dată în judecată de fosta ei gardă de corp, care susţine că a suferit diverse accidente în perioada în care a lucrat pentru celebra artistă americană, informează femalefirst.co.uk.

Kerry Vine, fosta gardă de corp a cântăreţei Britney Spears, a dat în judecată şi compania de pază şi protecţie pentru care a lucrat, acuzându-şi foştii directori că l-au obligat să presteze anumite servicii de securitate care i-au cauzat diverse accidente, potrivit tmz.com.

În documentele legale depuse la tribunal, prezentate de site-ul tmz.com, se afirmă că "(Britney Spears) s-a ocupat cu multă neglijenţă de casa şi de afacerile ei, contribuind astfel la accidentarea sa (a lui Kerry Vine - n.r.)".

Britney Spears a devenit în ultimele luni o prezenţă regulată în tribunalul din Los Angeles. Alături de tatăl ei, Jamie, Britney Spears încearcă să obţină ordine de restricţie împotriva fostului ei manager Sam Lufti şi a avocatului Jon Eardley. În luna martie, artista americană a reuşit să obţină un ordin judecătoresc de restricţie cu durata de trei ani împotriva fostului ei iubit, paparazzo Adnan Ghalib.

În prezent, Britney Spears efectuează un turneu pe teritoriul nord-american pentru a-şi promova albumul "Circus". Recent, artista a decis să îşi extindă turneul şi în Europa, unde va susţine 12 concerte.

Precedentul turneu susţinut de Spears a avut loc în 2004. După respectivul turneu, presa internaţională s-a concentrat mai degrabă asupra problemelor din viaţa personală a lui Britney decât asupra carierei ei. Vedeta s-a căsătorit, a divorţat, a născut doi copii şi a fost internată în spital pentru evaluare psihiatrică după o serie de căderi nervoase.

Însă anul 2008 a însemnat revenirea lui Britney Spears, care a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală. Albumul "Circus", care include hitul "Womanizer", s-a vândut deja în peste 1,3 milioane de exemplare, de la lansarea lui, în decembrie 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Britney Spears, dată în judecată de fosta ei gardă de corp.
 Vizualizări articol: 330 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Britney Spears, dată în judecată de fosta ei gardă de corp0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei