Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 mai 2009 - Anul XIV, nr. 116 (4102)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Săptămâna 21-28 mai 

Joi, 21 mai

Iulius Mall îi premiază pe cei care-şi aniversează onomastica

Dacă te numeşti Constantin sau Elena, astăzi, de ziua Sfinţilor Constantin şi Elena, Iulius Mall Suceava te premiază cu o şampanie. Astăzi, începând cu ora 10:00, la Centrul Info de la parterul Iulius Mall, cu cartea de identitate poţi să primeşti o şampanie cadou.

 

Artişti ai Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu”, la Happy hour

Astăzi, la ora 17:45, artişti ai Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu” Suceava vor participa la emisiunea „Happy hour”, moderată de Cătălin Măruţă, la Pro Tv.

 

Vineri, 22 mai

Vineri, la ora 21:00, trupa de balet a Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu” Suceava va fi prezentă în emisiunea „O dată în viaţă”, moderată de Iuliana Tudor, la TVR 1.

Tot vineri, o parte dintre artiştii ansamblului sucevean vor susţine un spectacol folcloric la Casa Elena. 

 

„Wild Cats” în Club „Vinci” Suceava

O echipă tânără formată din patru fete încrezătoare şi optimiste propun o seară specială cu show-uri de dans şi flair bartending, în care servirea la bar va fi transformată într-un spectacol original.
Tu Şi România vă invită mâine, la Club Vinci din Suceava, la o seară incendiară alături de fetele de la Wild Cats. Fetele sunt pentru prima oara în Suceava, iar la pupitru vor fi Dj Graphic şi Mc G, artişti care fac parte din Tu Şi România. Cu personalităţi diferite, fetele de la Wild Cats se completează reciproc, rolul fiecăreia în show fiind clar definit. Visul lor este să devină la fel de faimoase ca fetele din “Coyote Ugly”.
Imaginea originală a “pisicilor” este asigurată de tânăra creatoare de modă Andreea Vicol, costumele fiind parte a colecţiei Instinct. În plus, tinerele au luat cursuri de dans cu „bebeluşa” Oana, iar pentru flair bartending şi prepararea cocteilurilor s-au antrenat cu Costin Târşoagă şi Costin Gache, un tandem apreciat în România, fiind cei mai premiaţi barmani români la concursurile naţionale şi internaţionale de profil şi iniţiatorii Limes, singura agenţie de bartending profesionist din peisajul autohton. Pentru a fi la curent cu evenimentul sau dacă doriţi să vedeţi fotografii de la desfăşurarea acestuia nu vă rămâne decât să intraţi pe portalul www.TuSiRomania.ro.

 

Sâmbătă, 23 mai

Dj Raoul Russu în Club Vinci Suceava

Sâmbătă, 23 mai, în Club Vinci Suceava va fi prezent Dj Raoul Russu, care va încânta publicul sucevean cu o reprezentaţie live la pupitru.

Cu aproape 20 ani de experienţă în domeniu, Dj Raoul Russu are şi o carieră de compozitor de asemenea încununată de succes. Prima melodie, „Tribal”, a fost lansată în 1999. Melodia a fost inclusă pe două compilaţii autohtone, „Mouse in House” şi „Ciuc DecaDance”. Alte melodii, „Ediţie de Iarnă” şi „Ur-ban” au fost incluse atât pe compilaţia „Mouse in House 3”, cât şi pe primul vinil muzical scos vreodată în România, lansat în 100 de exemplare la începutul anului 2000.

Talentul său a depăşit graniţele României. Raoul Russu a mixat în Berlin, alături de Touane, Nik Lisak şi Daniel Rajkovic. Aceasta nu a fost prima ieşire din ţară a DJ-ului, Croaţia şi Bulgaria se numără printre ţările unde Raoul a mai mixat. O altă ieşire a avut loc tot în Germania, la un eveniment din Butan Club, Wuppertal, petrecere la care Raoul Russu a mixat alături de Sven Vath.

Pentru a fi la curent cu evenimentul sau dacă doriţi să vedeţi fotografii de la desfăşurarea acestuia, nu vă rămâne decât să intraţi pe portalul www.TuSiRomania.ro.

 

Duminică, 24 mai

Ansamblul artistic „Ciprian Porumbescu” Suceava va participa duminică, 24 mai, la acţiunea „Hora Bucovinei” – urcatul oilor la munte, organizată în localitatea Frasin (Bucşoaia). – ora 12:00

 

Joi, 28 mai

Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu” Suceava va susţine joi, 28 mai, un spectacol de folclor în localitatea Dărmăneşti, cu ocazia hramului din localitate, de Înălţarea Domnului.

La ora 20:00, la Fierărie se lansează noua terasă cu un show de stand up comedy, cu trupa "The JOKERS". Mr. Music cântă live. Intrarea este 7 lei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 3096 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   INFO trimis de
(22 mai 2009, 09:28:46
JOI 28 MAI 2009, Oriflame Romania va invita la Ziua Portilor Deschise Oriflame care va avea loc la Iulius Mall, Calea Unirii nr. 22.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei