Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 mar 2009 - Anul XIV, nr. 57 (4043)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rihanna şi Chris Brown înregistrează o piesă împreună

Rihanna şi Chris Brown, despre care presa internaţională a scris că s-au împăcat, după ce rapper-ul a agresat-o pe cântăreaţa originară din Barbados, înregistrează împreună o piesă, informează femalefirst.co.uk.

Piesa ar urma să apară pe noul album al lui Chris Brown, care va fi lansat în decursul acestui an. O sursă apropiată celor doi artişti a declarat: "Ei lucrează deja împreună la înregistrarea piesei".

Rihanna şi Chris Brown înregistrează duetul alături de producătorul muzical Polow Da Don - care a creat şi hitul "Buttons" pentru Pussycat Dolls - într-un studio din Santa Monica, California.

Purtătorii de cuvânt ai celor doi cântăreţi nu au oferit nici un comentariu.

În urmă cu o săptămână, Chris Brown a fost pus oficial sub acuzaţie pentru agresiune şi ameninţări cu moartea, după ce a bătut-o pe iubita sa, Rihanna.

Cântăreţul nu a pledat deocamdată în tribunal, dar dacă va fi condamnat, riscă o pedeapsă maximă de patru ani şi opt luni de închisoare.

Surse avizate susţin că solistul în vârstă de 19 ani doreşte să ajungă la o înţelegere cu procuratura americană, pentru ca gravitatea acuzaţiilor să fie scăzută la nivelul gravităţii unei contravenţii, care nu se pedepseşte cu închisoarea. Avocaţii lui Chris Brown au afirmat că şi Rihanna a fost agresivă în timpul altercaţiei, iar acest amănunt ar conduce la ideea că fapta comisă de rapperul american nu ar fi o infracţiune.

Presa internaţională a scris că Rihanna a fost cea care a pornit această altercaţie, după ce a citit un mesaj text, foarte lung, pe care iubitul ei l-a primit pe telefonul mobil din partea unei alte femei. Surse apropiate susţin că artista din Bahamas a ripostat la rândul ei, după ce a fost lovită şi muşcată.

În orice caz, rapperul american are dificultăţi serioase în a face credibilă această prezentare a faptelor, deoarece el nu are nicio rană în urma altercaţiei.

Anumite surse au declarat că asistentul Rihannei a primit un mesaj text din partea lui Chris Brown, la puţin timp după incident, în care rapperul american îşi cerea iertare pentru ceea ce făcuse şi promitea că va apela la ajutor pentru a se vindeca. Dacă este adevărat, acest mesaj va fi admis ca probă în tribunal.

Chris Brown a intrat în clasamentul Billboard în 2005, la vârsta de 16 ani, cu hitul "Run It!", iar albumul său de debut a fost vândut în două milioane de exemplare.

Rihanna şi-a lansat albumul de debut tot în 2005, când a lansat şi hitul "S.O.S.". Au urmat alte trei cântece devenite Nr.1: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rihanna şi Chris Brown înregistrează o piesă împreună.
 Vizualizări articol: 468 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rihanna şi Chris Brown înregistrează o piesă împreună0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei