Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 mar 2009 - Anul XIV, nr. 53 (4039)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rihanna s-a măritat în secret

Cântăreţul Chris Brown, arestat recent pentru că ar fi agresat-o pe iubita sa, Rihanna, s-a căsătorit cu aceasta săptămâna trecută, după ce au hotărât să îşi reia relaţia, potrivit presei americane, relatează femalefirst.co.uk.

O sursă din anturajul celor doi artişti a declarat: "Au avut o întâlnire emoţionantă în casa lui P. Diddy, în timpul căreia Chris (Brown, n.r.) şi-a cerut iertare, a implorat-o să îl ierte şi a cerut-o în căsătorie chiar acolo".

Aceeaşi sursă a menţionat că Rihanna era foarte emoţionată şi i-a mărturisit iubitului ei că nu poate să trăiască fără el.

După ce Rihanna a acceptat propunerea lui Chris Brown, în vârstă de 19 ani, cei doi cântăreţi i-au cerut unui preot să îi căsătorească în reşedinţa în valoare de 14,5 milioane de dolari a lui P. Diddy, amplasată într-o zonă rezidenţială din Star Island.

La începutul acestei săptămâni, presa internaţională scria că familia Rihannei este îngrijorată din cauza unei posibile împăcări a cântăreţei cu rapper-ul Chris Brown.

Aceeaşi sursă a declarat pentru revista americană Star: "Tot ce-şi dorea ea era să trăiască alături de el pentru totdeauna. Rihanna îşi doreşte un soţ şi doi copii înainte să împlinească 25 de ani. Ea crede în poveştile cu zâne şi doreşte să îşi trăiască propria poveste alături de Chris".

Potrivit presei americane, cuplul de cântăreţi se află şi în prezent în Miami.

În urmă cu câteva săptămâni, o fotografie care o prezintă pe Rihanna având faţa tumefiată, după ce a fost agresată, pe 8 februarie, de Brown, a fost dată publicităţii de site-ul TMZ.com. Fotografia o arată pe Rihanna având chipul învineţit, tăiat şi umflat.

Incidentul a avut loc după o petrecere desfăşurată înainte de gala premiilor Grammy, care a avut loc pe 8 februarie. Chris Brown s-a predat poliţiei din Los Angeles în aceeaşi zi şi a fost eliberat contra unei cauţiuni de 50.000 de dolari, după ce a fost anchetat pentru că a agresat şi a ameninţat cu moartea o femeie, despre care presa internaţională a scris că este iubita sa, Rihanna. Ancheta poliţiei din Los Angeles, care nu a făcut public până în prezent numele victimei, este în desfăşurare. Poliţia a indicat faptul că Brown s-a certat cu femeia în timp ce se afla într-o maşină parcată în Hancock Park, în noaptea de 7 spre 8 februarie, în jurul orei locale 12.30.

Brown a declarat ulterior că "regretă şi că este întristat" din cauza celor întâmplate. În vârstă de 19 ani, Brown a declarat: "Am apelat la consiliere, la pastorul meu, la mama mea şi la cei pe care îi iubesc şi la care ţin, pentru ca, ajutat de Dumnezeu, să pot să devin o persoană mai bună".

Rihanna, originară din Barbados, şi-a lansat albumul de debut în 2005, iar anul următor s-a situat pe prima poziţie în topuri, cu hitul "SOS". Au urmat alte trei hituri clasate pe prima poziţie în topurile de specialitate, "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Rihanna a câştigat un premiu Grammy în 2007, pentru "Umbrella", o colaborare cu starul rap Jay-Z.

Chris Brown, care a debutat în topurile Billboard la vârsta de 16 ani, cu hitul "Run It", a vândut două milioane de copii ale albumului său de debut ce îi poartă numele şi a mai lansat un album de succes în 2007, "Exclusive".
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rihanna s-a măritat în secret.
 Vizualizări articol: 877 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rihanna s-a măritat în secret0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pacat ca l-a iertat trimis de
( 6 mar 2009, 16:13:45
barbatii care incep sa loveasca femeia, nu se mai opresc, nu mai scapa de boala asta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei