Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 mar 2009 - Anul XIV, nr. 53 (4039)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alegeri

Organizaţiile PSD din Burdujeni au noi conduceri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Cele trei organizaţii PSD de cartier din Burdujeni şi-au ales conducerile pentru următorii doi ani. Cei peste 100 de membri prezenţi la şedinţă au stabilit şi o serie de măsuri menite să îmbunătăţească activitatea şi să conducă la obţinerea unor scoruri electorale mai bune la viitoarele alegeri.

Alegerile de miercuri seară au avut ca scop atât stabilirea unor noi preşedinţi ai organizaţiilor PSD din cartierul Burdujeni, cât şi stabilirea unui plan de bătaie pentru următorii doi ani. Dacă în fruntea organizaţiei Cuza Vodă I a fost reconfirmat Geniloni Sfeclă, care deţinuse funcţia cu titlu interimar, celelalte două organizaţii au şefi noi. Conducerea organizaţiei Cuza Vodă II va fi asigurată de Aleodor Nichifor, în timp ce în Burdujeni sat preşedinte a fost ales Dumitru Rusu.

Prezent la şedinţă, consilierul local Neculai Bosancu, cel care este responsabil şi coordonator al activităţii PSD pe zona Burdujeni, a precizat că printre punctele discutate au fost rezultatele destul de slabe de la alegerile de anul trecut şi stabilirea unor măsuri care să ducă la obţinerea unor scoruri electorale mai bune.

 

Ce-şi propun social-democraţii din Burdujeni

Pentru a-şi îndeplini obiectivele propuse, respectiv recâştigarea procentelor electorale, social-democraţii din cartierul Burdujeni s-au pus de comun acord asupra acţiunilor pe care le vor iniţia în perioada următoare.

„Am convenit să creăm comisii mixte, cu specialişti din toate domeniile de activitate, pentru a putea oferi soluţii utile atât membrilor de partid, cât şi celorlalţi cetăţeni care ne vor cere sprijin pentru rezolvarea unor probleme. Am stabilit să continuăm acţiunile de sprijinire a tinerilor şi pensionarilor, dar şi să atragem noi membri în partid”, a precizat Neculai Bosancu.

Pentru ca aceste probleme să ajungă la urechile membrilor PSD s-a bătut în cuie şi un program de audienţe, în fiecare zi de marţi, între orele 17.00 - 19.00, dar şi un program de permanenţă la sediul din Burdujeni al partidului, între aceleaşi ore în fiecare zi lucrătoare a săptămânii.

Un alt punct asupra căruia s-a convenit este acela că o dată pe lună Comitetul Executiv Municipal al PSD se va întruni la Burdujeni pentru a lua în discuţiile şi problemele din acest cartier.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Organizaţiile PSD din Burdujeni au noi conduceri.
 Vizualizări articol: 1323 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Organizaţiile PSD din Burdujeni au noi conduceri2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei