Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 mar 2009 - Anul XIV, nr. 53 (4039)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Una după alta

Traficanţii de ţigări au mai primit o lovitură din partea poliţiştilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Poliţiştii continuă să confişte cantităţi semnificative de ţigări după ce-i opresc pe contrabandişti în trafic, alte trei capturi fiind realizate miercuri şi joi.

Mai întâi miercuri, oamenii legii de la postul de poliţie din Zvorâştea au oprit, pe raza localităţii, un autoturism condus de un bărbat din Fălticeni, Mihai V., în vârstă de 37 de ani. În maşina acestuia poliţiştii au găsit 970 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 2.000 de lei, pentru care nu existau acte justificative. În aceeaşi zi, poliţiştii din Dorneşti au confiscat 160 pachete de ţigări de diferite mărci şi 460 cutii de „Calgon”, în valoare de 5.000 lei, toate fără acte de provenienţă, transportate în autoturismul lui Alexandru D., din Dorohoi – Botoşani.

O captură de ţigări de contrabandă mult mai mare a fost realizată în cursul zilei de ieri. În jurul orei 12.00, la intrarea în municipiul Suceava dinspre Siret a fost tras pe dreapta un autoturism Audi, condus de Emanuel P., în vârstă de 30 de ani, din Ploieşti. Maşina era ticsită cu cartuşe de ţigarete, atât în portbagaj cât şi în locul banchetei din spate, acestea din urmă fiind camuflate de foliile negre aplicate pe lunetă şi pe geamurile laterale din spate. În total, şoferul transporta nu mai puţin de 12.100 de pachete de ţigări fără acte, în valoare de 42.500 de lei.

În toate cazurile, conducătorii auto au fost sancţionaţi cu câte 1.000 de lei, în baza legii 12/1990, privind combaterea actelor de comerţ ilicit.

Această ultimă captură a fost realizată în cadrul unei acţiuni comune a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi a Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficanţii de ţigări au mai primit o lovitură din partea poliţiştilor.
 Vizualizări articol: 973 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Traficanţii de ţigări au mai primit o lovitură din partea poliţiştilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei