Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 mar 2009 - Anul XIV, nr. 53 (4039)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Afacere

Oul de Cartea Recordurilor, scos la licitaţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Oul de şapte metri înălţime cu care Primăria Suceava vrea să intre în Cartea Recordurilor va fi construit din fibră de sticlă, pe platformă de beton. Va fi amplasat în centrul municipiului Suceava, în faţa blocului Union şi va fi fie pictat manual, fie învelit cu o folie pictată, în funcţie de costuri.

Primarul de Suceava, Ion Lungu, a anunţat, ieri, într-o conferinţă de presă, că unul dintre viceprimari şi un director din primărie au plecat în documentare pe tema construcţiei oului, la o firmă din Buzău. Pentru acest ornament, care face parte din programul “Paştele în Bucovina”, iniţiat de Consiliul Judeţean Suceava, Primăria Suceava estimează că va avea nevoie de câteva sute de milioane de lei, astfel încât firma care se va ocupa de construcţia, amplasarea, decorarea şi iluminarea oului uriaş va fi stabilită în urma unei selecţii de oferte.

Tot pentru Paşte, Primăria Suceava pregăteşte şi câteva căruţe ornamentale încărcate cu ouă mari confecţionate din lemn, pe care le va amplasa în zona principalelor intersecţii şi la intrările în oraş.

Primarul Lungu a precizat că ouăle vor fi de dimensiunea unei găleţi şi vor fi vopsite, conform tradiţiei.

În cadrul aceluiaşi program, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a afirmat că vor fi atrase 35 de localităţi în care cazarea turiştilor să se poată face şi în gospodării ţărăneşti. Flutur a arătat că are semnale că “Paştele în Bucovina” va atrage un aflux de turişti fără precedent, prin urmare, pensiunile şi hotelurile nu ar putea face faţă.

“În caz de nevoie, vrem să ştim în fiecare localitate ce posibilităţi de cazare avem în gospodării ţărăneşti”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean. Administraţia judeţeană se aşteaptă ca spre gospodăriile individuale să se orienteze îndeosebi pelerinii care vor veni să ia de la Suceava Lumina Sfântă adusă de la Ierusalim.

“Decât să doarmă prin corturi sau în maşini, mai bine merg într-o astfel de gospodărie. Nu va fi lux, dar vor sta în condiţii decente”, a mai spus Gheorghe Flutur.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oul de Cartea Recordurilor, scos la licitaţie.
 Vizualizări articol: 1279 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 3 voturi
Oul de Cartea Recordurilor, scos la licitaţie2.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Alta marlanie trimis de
( 6 mar 2009, 11:39:35
-oule oastre mai LUNGULE AR FI TARE POTRIVITE PTR. TINE SI FUNCTIA PE CARE O DETI
2.   Mielul trimis de
( 6 mar 2009, 11:49:50
Oul ca oul, da o sa vdeti voi de Paste una pasca de sute de metri patrati la Radauti si unul miel de cativa metri la Falticeni. E cumva criza in sistemul public? Se reduc cheltuielile?
3.   Idee trimis de
( 6 mar 2009, 20:27:35
mai bine contruiti o p\ula , una mare, cea mai mare , o p\ula atat de mare incat sa eclipseze turnul de la IFA. cu beculete asa , sa se vada frumos si noaptea. eventual tencuita cu ciocolata sa aiba si femeile o bucurie cand-si plimba javra de lant.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei