Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 feb 2009 - Anul XIV, nr. 37 (4023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cristi Minculescu s-a întors în ţară şi aşteaptă aprobarea medicilor pentru transplantul de ficat

Cristi Minculescu, vocalul trupei Iris, s-a întors în ţară, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce săptămâna acesta a fost în Germania pentru a efectua o serie de analize în vederea unui transplant de ficat, el suferind de o boală hepato-renală ereditară.

"A ajuns azi noapte la Bucureşti", a declarat Cosmin Nicoară, managerul trupei Iris. "Cel mai probabil el va primi donaţie de organ de la soţia sa, Rodica Minculescu", a mai spus el.

Deocamdată nu s-a hotărât data la care va avea loc operaţia. Săptămâna viitoare medicii urmează să facă o ultimă analiză - o măsurătoare ce ţine strict de mărimea ficatului care se va preleva şi care îi va fi transplantat lui Minculescu.

"Starea lui de sănătate actuală este bună", a mai zis Nicoară. "Moral el este bine, este pozitiv în ceea ce priveşte operaţia. Îşi doreşte mult operaţia, ca să poată scăpa de acestă cruce pe care o poartă. În primul rând, el este un artist", a completat el.

Chiar dacă săptămâna acesta, odată cu plecarea lui Minculescu în Germania, pentru analize, trupa Iris şi-a anulat un turneu care trebuia să se desfăşoare prin ţară, vocalul trupei a insistat ca show-ul programat la Bucureşti, pe 2 martie, să aibă totuşi loc. Astfel, fanii formaţiei sunt aşteptaţi la Teatrul Naţional Bucureşti, pentru concertul Iris "de Mărţişor".

Cristi Minculescu, în vârstă de 50 de ani, suferă de o boală ereditară, polichistică hepato-renală, moştenită de la tatăl său. Această boală se caracterizează prin apariţia în ficat şi rinichi a unor chisturi, care evoluează şi care pot duce la afectarea funcţiilor organelor.

Bazele trupei Iris au fost puse în 1976, la Bucureşti.

Începând din anul 1980, Minculescu s-a alăturat formaţiei.

În octombrie 2007, odată cu împlinirea a 30 de ani de activitate a trupei, el a fost decorat, de preşedintele Traian Băsescu, alături de restul colegilor săi de trupă, cu Ordinul "Meritul Cultural". La concertul aniversar al formaţiei au participat peste 15.000 de oameni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cristi Minculescu s-a întors în ţară şi aşteaptă aprobarea medicilor pentru transplantul de ficat.
 Vizualizări articol: 560 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cristi Minculescu s-a întors în ţară şi aşteaptă aprobarea medicilor pentru transplantul de ficat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei