Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 sep 2008 - Anul XIII, nr. 221 (3902)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cântăreaţa Fergie domină topul People al celor mai bine îmbrăcate femei

Cântăreaţa Fergie şi Michelle Obama se află în topul celor mai bine îmbrăcate femei realizat de revista People, informează Reuters.

Fergie are două dormitoare pline cu haine, unul pentru ţinute de zi cu zi, celălalt pentru haine destinate evenimentelor speciale. "Nu îmi place să arunc lucrurile pe unde se nimereşte", a spus Fergie în legătură cu hainele ei, cu ocazia lansării topului Best & Worst Dressed 2008 de către People, în cadrul unui număr special care va ieşi pe piaţă astăzi.

Lui Fergie i se alătură în top actriţele Kate Hudson, Anne Hathaway, Gwyneth Paltrow, Charlize Theron şi Eva Mendes. Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, Rihanna şi modelul Heidi Klum au intrat şi ele în clasament.

Locul 10 al celor mai bine îmbrăcate femei este ocupat de Michelle Obama, soţia democratului Barack Obama, care a fost apreciată pentru imaginea ei "clasică şi încrezătoare".

"Are imagine. Se bazează pe încredere şi ştie că o prinde o atitudine încrezătoare", a declarat Clarissa Cruz, editor pe chestiuni de stil la revista People.

Obama a respins zvonurile potrivit cărora simţul stilului pe care îl care este strâns legat de creaţiile pe care le poartă, precizând că "unele dintre rochiile mele favorite de vară sunt de la Gap şi H&M".

"Lucrurile pe care le au în comun aceste femei este că toate au avut un an excelent, au stiluri personale proprii şi ţin la acestea", a mai spus Cruz.

Cele mai urât îmbrăcate vedete au fost desemnate Paula Abdul, pentru rochiile purtate la ocazii, şi actriţa Lucy Liu, precum şi Patricia Arquette.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cântăreaţa Fergie domină topul People al celor mai bine îmbrăcate femei.
 Vizualizări articol: 1214 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cântăreaţa Fergie domină topul People al celor mai bine îmbrăcate femei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei